reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wracam od endo, i wszystko dobrze. Tak jak pisałam Tsh spadło do 0,98, ft4 dobre , generalnie tak jak ginka mówiła alarm nie był potrzebny ale skonsultowałam i jestem spokojna. Mam powtórzyć za miesiąc badania w razie w/

reklama
Liskka super, że wszystko ok

Gizas kariotypy a panel niepłodności to zupełnie różne badania. Ja też robiłam w Invikcie ale na nfz więc za free.

A ja znowu plamię od 4 rano, co prawda mało i jasnobrązowo ale znowu się stresuję. A już myślałam, że to poza mną :-(

Lisska to super. Dobrze, że sprawdziłaś. lepiej sprawdzić niż potem żałowac. Ja w poniedziełek idę się wepchać do mojego endo. Moja wyniki były złe i muszę koniecznie skonsultować. Wprawdzie zmieniłam dawkę euthyroxu ale z 2 tyg potrzeba, żeby wyniki sie poprawiły. Głupia tarczyca

Kasik najważniejsze, że plamienia nie są z krwią. Twoje dziecię chyba lubi Cię stresować. Lekarz powiedział, że jest wszystko dobrze i tego sie trzymaj :tak:

Kate, na razie spokojnie, nie szaleje, nie mam napadów złosci i ogólnie jestem grzeczna. Czuje się dobrze, czasami mdli, brzuch ciągnie, nie narzekam na razie na samopoczucie. A i nie lubie juz kurczaka, smakuje jak karton :-)

Czekasz jeszcze na wyniki?

już jestem po urea i myco jest w porządku teraz czekam na chlamydie, rzęsistka, rzeżączkę ...dziwnie się patrzyli jak przyszłam ze skierowaniem;-) a to nie koniec dzisiaj 43 dzień cyklu, nie myslalam ze będę z takim utęsknieniem na @ czekac;-) luteina już 4 dzień i efektow nie widać;-P a co do kurczaczka, to już wiadomo ze to facet;-P przecież nie będzie jeść damskiego, dietetycznego mięsa;-)

Kate to dobrze ze czesc badan ok, reszta tez bedzie dobrze. A @ jak jest potrzebna to jej nie ma no, wredna @! Jak przyjdzie juz laskawie i dostaniesz wyniki to zaczniesz przygotowania do crio?
facet powiadasz hmm jestem za :-D

gizas a mialas badanie jakosci swoich komorek jajowych? tzw inhibina b?

Inhibiny nie robiłam, tylko AMH i pozostałe hormony. Chyba jednak nie zdecyduję się na PGD, raz że koszt a dwa nie wiem czy coś z tego wyniknie, gdyż my mamy inny problem i wiemy dlaczego mamy słabe zarodki:-(bardzo słabe nasienie męża, mała ilośc moich komórek i podobno endometrioza. A jak teraz sie nie uda to 6 ivf będzie z nasieniem dawcy

reklama
Dziewczyny mam do oddania calkowicie za free cetrotide 0.25mg data waznosci 12-2014,naprawde szkoda mi wyrzucic, w koncu za to zaplacilam a kilka z was bedzie podchodzic do zabiegu, moze komus sie przyda !

Do góry