reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

bziumelka trzymam kciuki
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

zula_5 gratuluje mamusiu ;-)

Jo.M super wiesci... :tak:

agulla84 o stymulacji do in vitro... trzymam kciuki za twojego kropka..

_Infinity_ wlasnie nie wiadomo ja w ogole nie mialam menoporu podczas stymulacji i tez mysle czy w tej sytuacji bede go brala jesli bedzie refundowany, ale to sie okaze.. ale jak wiadomo nie kazdy na niego bedzie dobrze dzialal wiec nie wiem... jest tyle lekow do stymulacji, wiekszosc dziewczyn bierze gonal a on jest chyba najdrozszy.. hmm wiec juz sama nie wiem co i jak...

reklama
Chyba Olusia musisz pomyśleć czy faktycznie chcesz czekać czy działać. Oczywiście każda z nas chciałaby mieć leki za darmola. Bo kosztuja same wiemy ile... Tylko się zastanawiam właśnie czy Cię Cz nie zwiedzie, choć może nie... Obiecuje refundowane to oby je poźniej na 100% Ci je przepisała...

To tak jak pisałyśmy dr M nie dał mi wyboru czy czekam na refundowane, nawet się nie zająknął o takowych. A dr Cz też za wielkiego wyboru Ci nie dała? O co biega? Nie wiem...

Bziumelka - &&&& żeby ładnie się zapłodniły jajeczka i niech rozwijają się prawidłowo:)
Agulla, ja miałam zwolnienie tylko na dzień punkcji, bo dobrze się czułam i nie musiałam brać nawet leków przeciwbólowych. Ale nie powinnaś prowadzić auta po punkcji. Będziesz na czczo, po znieczuleniu ogólnym i w ogóle człowiek jest wtedy trochę skołowany i zmęczony. Ja bym Ci nie radziła. A po transferze poprzednio wzięłam 2 tyg zwolnienia, a teraz tydzień.
Madzia, mały rozrabiaka i uparciuch Ci rośnie:) Nie martw się na pewno jest wszystko w porządku. Wreszcie traficie na odpowiedni "humor" maleństwa i da się zbadać:-)

Tola32 wlasnie mam ten lek ze moze tak byc ze przyjde do niej za 2 miesiace a ona mi powie ze jeszcze nie albo w ogole nie przepisze mi lekow refundowanych albo dalej bedzie kazala mi brac anty..a twoj lekarz nie powiedzial tobie o tych lekach refundowanych? a kiedy mialas wizyte? i kiedy znow sie wybierasz do niego?

Anula ja nie bralam l4 bo punkcji akurat zlozylo mi sie tak w pracy ze mialam 4 dni wolne...

Bziumelka na pewno wybiorą ładną 6 z tych 11, bądź dobrej myśli :tak:
Madzia ale masz uparciucha w brzuszku :-) to na pewno denerwująca sytuacja ale tak jak piszą dziewczyny ja taką ruchliwość brałabym za bardzo dobry objaw zdrowej ciąży :tak:
Agulla84 to sprawa bardzo indywidualna i nie ma reguły - ja przez pierwsze 4 dni na pewno nie dała bym rady pracować ale miałam dużo jajeczek i lekką hiperstymulację, więc może przez to.

Agulla nie możesz prowadzić po punkcji. Ja podpisywalam oświadczenie że mnie ktoś odbierze i że przez 24 h po znieczuleniu nie będę prowadzić. Jeśli chodzi o l4 to zależy jak się będziesz czuła ja byłam wrakiem przez pare dni do transferu bolal mnie brzuch i chodź bym chciała to nie dala bym rady pracować więc to zależy jak się będziesz czuła ja bym na twoim miejscu wziela po punkcji chociaż dzień dwa wolnego. A jeśli chodzi o transfer to jeśli w pracy czas lepiej Ci zleci i szybciej to pewnie lepiej pracować nie będziesz tyle myśleć onpozytywnej becie ;) życzę powodzenia.
Bzibziok kciuii za sexik na szkielku ;)
Juhasek czekamy na dobre wiadomości ;)

ona232 = wysokiej bety !
Madzia 76 - ale wiercipięta z tej Twojej kropeczki:-), ale to oznacza, że silne jest Maleństwo:-D
Bziumelka - super, będziesz miała 6 jajeczek, na pewno się zapłodnią i będą piękne zarodki:-) Trzymam kciuki !

Agulla nie możesz prowadzić po punkcji. Ja podpisywalam oświadczenie że mnie ktoś odbierze i że przez 24 h po znieczuleniu nie będę prowadzić. Jeśli chodzi o l4 to zależy jak się będziesz czuła ja byłam wrakiem przez pare dni do transferu bolal mnie brzuch i chodź bym chciała to nie dala bym rady pracować więc to zależy jak się będziesz czuła ja bym na twoim miejscu wziela po punkcji chociaż dzień dwa wolnego. A jeśli chodzi o transfer to jeśli w pracy czas lepiej Ci zleci i szybciej to pewnie lepiej pracować nie będziesz tyle myśleć onpozytywnej becie ;) życzę powodzenia.
Bzibziok kciuii za sexik na szkielku ;)
Juhasek czekamy na dobre wiadomości ;)

Nie Bzibziok, tylko Bziumelka:) Bo Bzibziok już swój sexik na szkiełku miał w lutym:)

reklama
Do góry