reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

miniu aż tak dobrze niestety nie jest i za leki płacimy 100% :-( A że masz zrobione kariotypy to dobrze, one nie są wymagane w rządówce ale nie są też refundowane więc gdybyś chciała zrobić po kwalifikacji i tak byś płaciła.

reklama
Cześć dziewczyny :-)witam nowe koleżanki :tak:

lenkabar aż mi serce ścisnęło jak zaczęłam czytać ale na szczęście wszytko dobrze się skończyło :happy: odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj - a my trzymamy kciuki :tak:

uda się ja tam zęby myłam :-D jak nie skorzystasz z okazji i nie napijesz się wody albo nie zjesz pasty to myślę że nic Ci nie grozi ;-)

Dopisuję się :-)

MARZEC:

7: Uda sie - II podglądanko
7: Mammoni - udany transfer

8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: lenkabar - trzecie spotkanie z dzidzią
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
11/12: Uda sie - punkcja
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Miniu ja za pierwszym razem udane IVF, jeden 5-cio dniowy zarodeczek, no widzisz tylko teraz przygody takie, że muszę leżeć, bo jest krwiak.

Zula mów mi tak jeszcze, niech Twoje przeczucia się sprawdzą :)

Uda się wspaniale, że dołączasz do gry i lada dzień dzidziuś będzie w brzuszku. Ja oczywiście potwierdzam, że też myłam zęby:-p

Dziewczyny w ogóle z wczorajszego wydruku USG wynika, że termin mam na 29 październik.. ale będzie jak 3 dni przenoszę :-D

Ostatnia edycja:
Hej dziś idąc na autobus stwierdziłam że jadę uprawiać seks do kliniki tylko bez męża :-D. O 16:15 podano mi 1 zarodek podzielony na 8, klasy najwyższej 1:-) To nieoficjalnie pomyślałam że od dziś do 18 marca jestem w ciąży z synkiem:blink:. A teraz co i jak ustaliłam w klinice że pani doktor która robiła mi 2 razy podgląd i teraz podała mi syna zostanie moją prowadzącą. Zgodziła się jest naprawdę sympatyczna wszytko tłumaczy pokazuję itp. Nie podadzą 2 zarodków bo stymulacja ciąża mnoga ok pomijam to w tym cyklu. Przed zrobiła usg moje jajniki są duże, lekko płynu się zbiera, ja w miarę dobrze się czułam więc transfer się udał. Wczoraj z 16 komórek zapłodniło się 14 z czego 10 najwyższej klasy. Dziś trochę zaczynają spadać więc nie wiem co i jak. Bo najpierw mówiono o 5 ładnych zamrożonych potem o 2. Więc jak to się rozwinie??? będą dzwonić mówić!! 18 mam test z krwi i wtedy dostanę kartę informacyjną dotycząca zarodków.

zapomniałam dodać że dostałam zdjęcie mojego słoneczka. A przy okazji odebrałam wyniki estradiolu o który się pytała
Bzibziok 01 marca miałąm 7422 a pobranie 04 marca

reklama
Miniu86 nie, krwiaki się po prostu zdarzają. Tydzień temu go nie było, a teraz jest. Mój jest spowodowany tym, że jajo płodowe się odkleiło od jednej ściany macicy i w miejscu odklejenia powstał krwiak :/ na szczęście nie od tej ściany, gdzie zagnieździło się dziecko

Do góry