Oj moje kobietki ale Wy piszecie i piszecie .......... ale to w sumie dobrze bo to znaczy że działamy ostro w naszych staraniach
Już się melduję dziewczynki , przepraszam , że wczoraj się nie odezwałam ale normalnie nie miałam mocy.
Dziś już trochę lepiej tzn kaszel dalej męczy ale przynajmniej gardło mnie mniej boli.
Więc tak , zrobiłam sobie w klinice AMH żeby sprawdzić czy może jakimś cudem załapałabym się do rządówki. W poniedziałek będę wiedziała jaki jest wynik. Lekarz oczywiście ręce załamuje nade mną bo standardowo wszystko było super a beta 0,1. Powiedziałam mu że chcę wybrać się do immunologa żeby sprawdzić czy coś głębiej nie siedzi we mnie bo tych 8 porażek nie mogę zrozumieć. No i powiedział , że to dobry pomysł. Zapytałam czy nie poleciłby jakiegoś immunologa to polecił jakiegoś lekarza z Łodzi
, no i się wściekłam bo gdzie ja z Zabrza do Łodzi będę jeździła. A poza tym to nic nowego mi nie powiedział , z tym immunologiem to oczywiście sama wyskoczyłam ( w oparciu o Wasze doświadczenia) i zastanawiam się czasem za co oni tą kasę biorą , człowiek sam musi kombinować i doszukiwać się powodu niepowodzeń. Brak słów. Miałam też powtarzane badanie na przeciwciała i chlamydię ale z krwi. W prawdzie na wyniku wymazu była informacja że nic nie wyhodowano ale dr powtórzył badanie tylko z krwi.
Podsumowując zobaczę jak to moje AMH i podejdę do rządówki a jeżeli nie to muszę zastanowić się czy brnąć dalej , ale najpierw muszę do tego immunologa się wybrać i posprawdzać co się da.
Dziewczyny ze Śląska jeżeli macie jakiegoś immunologa to proszę podeślijcie namiary. Dzięki.
Bziumelka - Kurcze faktycznie nie ciekawie się potoczyło u Ciebie . Z tego co pisałaś to faktycznie za późno była punkcja. Endo zmalało też bo tak się dzieje , że w pewnym momencie endo się zapada i robi się z niego taka rynienka jak to mój lekarz mówi. Ale nic już nie da się zrobić , najważniejsze , że są dwie komóreczki . Trzymam kciuki żeby się zapłodniły , zamroziły a kiedy trzeba odmroziły:-). Będzie dobrze zobaczysz.
genna - No kochana to ruszysz niedługo pełną parą.
Madzia76 - Ja niestety nie znam tych tabletek anty także nie pomogę.
peti30 - Gratuluję z całego serca:-)
Niepokorna - 14 super wynik
. Przykro mi że źle zniosłaś narkozę , a na ból brzucha możesz spokojnie brać coś przeciwbólowego.
alternatywa - ja acard brałam cały czas po transferze aż do bety.
elleni - 6 komóreczek to też super wynik. Trzymam kciuki za piękne zarodeczki.
yplocka - Bardzo bardzo mi przykro. Nie wiem co mam Ci powiedzieć , trzymaj się.
Olusia - Ja dzisiaj zabrałam się za okna mimo przeziębienia. W tych całych przedświątecznych porządkach to okna są dla mnie najgorsze. No ale chata już prawie posprzątana , powyciągałam już ozdoby świąteczne i brakuje tylko choinki jeszcze. Zawsze kupujemy żywą także za jakieś 2-3 dni trzeba będzie już ją kupić.
Ola możesz popytać u siebie w pracy czy ktoś nie zna jakiegoś dobrego immunologa.