reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niepokorna do listopada troszkę czasu ale zobaczysz że jak już zaczniesz przygotowania to każdy dzień będzie mijał szybciutko...ja zaczęłam w sierpniu wizyty a teraz już prawie kończe zastrzyki,nie ma dnia żebym o tym nie myślała jak to wszystko sie dalej potoczy,czy nam sie uda???wiem że trzeba być pozytywnie nastawionym ale mam dni w których panicznie się boję porażki dlatego wtedy czytam forum i obserwuje dziewczyny którym się udało:-):-):-)

Kurcze niby jeszcze troche czasu ale u mnie problem taki ze ja latam do Polski na badania i wszystko mam wyliczone co i jak ;)niestety zgapilam sie z cytologia ktora musze wykonac na cito bo inaczej nie zdarze z wynikami przed wizyta u dr...

reklama
zula my nie na rządowy, my prywatnie, tyle ze jedyny problem jest w nasieniu,tyle ze moj M ma bardzo szczegółowe badania, ma tez wyniki z Łodzi. no i ostatni wynik mamy z czerwca. A u mnie jest wszystko ok, miałam robione usgi bez stymulacji mam duzo pęcherzyków.

poza tym dla mnie chyba sporo zależalo od tej pierwszej wizyty ale wrazenia mam bardzo pozytywne, pani doktor bardzo sympatyczna, no i po wizycie byłam 100 % pewna ze decyzja jest własciowa.

wiem ze duzo przede mna, wiem ze to wszystko nie jest proste

Dziewczyny Magda i Niepokorna ale się cieszę że ktoś się leczy we Wrocławiu tak jak ja tylko ja u dr.Ż. Mam wizytę w poniedziałek i dowiem się kiedy zaczynam stymulkę. A Magda powiedz mi jak u Ciebie to wyglądało doktorek po wypisaniu papierów dal wam skierowanie na badania? I ile wizyt podczas stymulki jest bo ja z daleka i będę musiała dojeżdżać. A w Katowicach ponoć też zaczynają z in vitro tylko nie z refundacji. Pozdrawiam was dziewczyny :D

jeszcze to do mnie nie dochodzi:-(
na wizycie piatkowej pecherzyk mial 5,6 mm a dzis tylko 5,9 wiec ciaza bezzarodkowa.
lekarz pytal czy dajemy sobie jeszcze czas. ale on nie widzi sensu.
podjelam decyzje ze nie ma sie co łudzić. i czuje sie jakbym to ja wydala wyrok...
najgorzej bedzie kiedy zaczne plamic i zacznie sie poronienie

kiki Kochana tak mi przykro:-( strasznie Ci współczuję tej męki:-(

szyszka jak tam transfer? &&&
Lilia a jak Ty się czujesz tak sobie tu cichutko siedzisz na forum tylko pilnujesz kalendarza :-)
mimi widzę że na ostro za badania się wzięłaś brawo!!!
myślisz że jak biorę teraz antykoncepcyjne to mogę sobie zrobić anty tpo czy wynik będzie sfałszowany?
Piaska no to Kochana za naturalne starania żeby były bardzoooo przyjemne :-D
witam nowe forumowiczki:-)
ollka jak się mówi co nagle to po diable jak się nie czujesz na siłach to jeszcze nie podchodź do procedury poczekaj i przygotuj się psychicznie ale aż się dziwie jesteś wyjątkiem chyba na forum my tu zawsze nie możemy się doczekać...
genna to na 30 do kalendarza wpisuj się :tak:

solostar a ja zaczełam wizyty od 7.08 w ten sam dzien pobrali mi krew na szereg badan w tym na AMh koszt z wizyta ok.700zł zeby sie zakwalifikowac amh musi byc powyzej 0.5 u mnie wyszło 3,5 za 3 tyg.kolejna wizyta i wtedy juz wszystko mielismy bezpłatnie(wpłaciliśmy 4000zl na pakiet wspomagający stymulację i żadnych kosztów już nie ponosimy) i i znow badania na hiv itp.16.09 zaczęczałam protokół długi na początku sam gonapeptyl od 2.10 gonapeptyl pół ampułki i 2 ampułki fostimon do czwartku w pt.znów usg i wtedy juz chyba sie dowiem kiedy punkcja i transfer.ja tez dojeżdżam do wrocka mam ponad 150km nie jest łatwo ale ciagle cos kombinuje z praca i sie udaje a potem mysle ze pojde na L4 po transferze.

reklama
hej Dziewczynki!

kiki... bardzo mi przykro, tutaj żadne słowa nie pomogą... nie obwiniaj się że wydałaś wyrok, bo tak przecież nie jest. to musiałoby nastąpić prędzej czy później... tulę mocno

Szyszka - trzymam kciuki zeby maleństwo zostało z Tobą na 9 miesięcy

Kwiatuszeq, staraczka 27 - Wasze zadanie to odczarować to fotum pozytywnymi betami!

Witam również nowe forumowiczki:)

ja powoli dochodzę do siebie, ale nie jest to łatwe... czekam ciągle na tel od lekarza...

Do góry