reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień Doberek!
ale newsy zarąbiste!!!!!!:-):-):-)

kachna cudowne widoki!!!!!! gratulacje po raz setny!!! :tak:
a ta wizyta 30.12 to kontrola? czy co konkretnie?

mandarynka35 gratulacje z przyrostu bety! :)))))))))))))))

Najki a ty tak mozesz albo czwartek albo wtorek?ktory to bedzie dzien cyklu?bo podchodzisz do crio na naturalnym?
nieee kochana, nie na naturalnym. Ale zastanawiałam się wczoraj czy to nie będzie za późno :confused2:Gdyby to crio miało być po mojej myśli, tj. w czwarek to byłby to 19DC (zazwyczaj miałam transfery między 19 a 22DC) a jak się przesunie na wtorek to będzie 24DC..nie za późno? Ma to jakieś znaczenie?

Eden kciuki za wizytę! i czekamy na relację :tak:

GRUDZIEŃ:
03: Edenlayn - USG połówkowe
05: najki - wizyta kontrolna przed crio
07: Emenems - wizyta u położnej
07: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
08: 24magda09 - kontrola i USG przed transferem
09: missdior23 - testowanie! - dwie tłuste krechy:)
09: jeera86 - testowanie! - również dwie tłuste krechy :)
10: pkati - testowanie! - wysoooka beta:)
10: zanetaanna - testowanie! - wysoooka beta:)
16: Emenems - wizyta u lekarza rodzinnego
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
21: DorotaMie - przepływy
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty i przezierność karkowa
30:
kachna84 - wizyta kontrolna

annemarie - stymulacja-punkcja-transfer-ciąża!!!
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe :)

STYCZEŃ:
05:
martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
13: Emenems - rozpakowywanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury ;)))))

Ostatnia edycja:
Najki nie wiem co Ci mam powiedziec,bo ja do krio podchodzilam na naturalnym i to bylo pomiedzy 17-19 zaleznie od tego kiedy mialam owulacje i jakie byly wartosci hormonow.Sztuczny to inna para kaloszy,beda Cie pewno tak ustawiac ,zeby bylo dobrze.Chociaz dla mnie ten 24 dzien... twoje hormony tez maja swoje fazy wzlotow i upadkow i jak sie dolozy do tego tabletki to moze byc podwojnie dobrze albo zle. A dlaczego sztuczny ,nie masz owu?

Zapytaj najlepiej lekarza,my sobie tu mozemy wszystko pisac:-)

Jedno jest pewne masz o wiele za maly progesteron i chociaz TEN zdazy urosnac:-):-):-)

anne...kurdę zwątpliłam już :zawstydzona/y:
:eek:

wysłałam Ci wiadomość na priv.

A co do progesteronu..hmm doktorek mówił, że dobry...to ja już nie wiem

Najki progesteron masz dobry to jest progesteron endogenny. Progesteron, który wytwarza ciałko żółte a potem łożysko to inna bajka. Dopiero w okolicy transferu zaczniesz go zwiększać luteinà albo prolutexem.

reklama
Do góry