reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ewikewik kciuki żeby wszystko było OK i żebyś wyhodowała duuużo jajec
kate jak tam żyjesz???

u mnie dzisiaj 6dpt..chyba jajo zniosę do piątku :eek:

PAŹDZIERNIK:

12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
13: niebajka - połówkowe:)
13: fruitofhope - wizyta przed crio
14: Hess - konsultacja w Novum
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
17: melissa - wysoka beta!
17: anika11 - wizyta pęcherzykowa :)
19: najki - weryfikacja po crio
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

JAKIEŚ KALENDARZOWE AKTUALIZACJE ?

Najki u mnie 19.10 pierwsze podgladanie Bąbla.

Dziewczyny czym różni się luteina od lutinusa? Bo od jutra zamieniam i trochę się martwię. Progesteron miałam w 13dpt powyżej 80. HCG 247.

Lutinus jest na pewno sporo droższy od luteiny. Zauważyłam tez że czasem dziewczyny mają uczulenie po luteinie.

Dziewczyny mam do oddania całe nowe opakowanie estrofemu. Miałam go wpisany po in vitro ale nie używałam. Jeśli któraś byłaby chętna, piszcie na priv.

Lutinus od kilku dni zdrożał...ze 180zł na 308zł za opakowanie, które wystarcza na 7 dni. :szok: Dla mnie tragedia. Dlatego przechodzę na luteinę, zobaczymy. Nie mogę skonsultować się z moją dr...dzwoniłam do kliniki, bo nie chce miec usg u tego dr u ktorego jestem, tylko nie wiem czy istnieje taka mozliwosc. Najchetniej to juz u swojej dr bym robila to usg...mam wiecznie problemy z tym doktorkiem, nerwowo z nim nie wyrobie...

Kate 3maj się dzielnie i odpoczywaj, wracaj szybko do nas!

Ja pamiętam jak zostawiłam w aptece ok 800 zł na leki po :-) w tym były 3 pudełka lutinusa, duphastosn, clexane, estrofem. Ale w takim bądź razie bardzo poszedł w górę. Ciekawa jestem dlaczego??????

Stacy no wlasnie clexane jest teraz tanszy, bez ryczałtu 114zł (3 lata temu byl duzo drozdzy), do przeżycia, ale lutinus kupowałam za ok 500zł 3 opakowania, a teraz było by prawie 1000zł, tragedia. W ciągu tygodnia wszystko się wyjaśni, nie lubię takich niepoukładanych spraw. Chciałabym być już pod opieką jednego, mojego zaufanego lekarza, a teraz to nie wiem na czym stoję.

Moze dlatego ze program ivf jest nowy w pl z większym budżetem to skads ta kase misza brac :p
U mnie pudełko Lutinusa kosztowało jakies 250 zeta jak brałam (500kr)

reklama
annemarie, co za tragedia :(

kate, o kurde, to leżeć grzecznie nasza droga i informuj :)

Co Wy mówicie tak podrożał lutinus? Dobrze, że mam choć jedno całe opakowanie..

Do góry