reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

najki, widziałam już wcześniej, że pytałaś czy dr Karolina, ale tylko zdążyłam przeczytać i M. mi zabrał komputer;D Tak ;d punkcję i transfer dr Karolina, świetna kobieta :)))

agulla, kochana nie wiem kiedy ta beta, bo mam 3 weryfikacje. Pierwsza jest jutro to pewnie będą badać pgr i estradiol, następna jest w piątek (6 dpt) i trzecia (10 dpt.) I nie wiem czy na tej drugiej już będzie beta - mam nadzieję... :p Chociaż w sumie mówiła, że będizemy badać na tych weryfikacjach 3 hormony - prog, estr i betę.. Ale to chyba za wcześnie 3dpt 4-dniowych zarodków??? a Ty kiedy kochana badasz?

melissa, super, gratki! :) :) :)

hess,
eh trzymaj sie :( mało komórek źle i za dużo nie dobrze, zawsze coś..

Mam tydzień zwolnienia, ale lajcik :D :D :D choć teściówka i tak by mi dała wolne bez niczego, ale same wypisały no i w sumie dobrze, bo zaraz by mnie dręczyło sumienie, żeby wrócić do pracy ;D

Ostatnia edycja:
reklama
31-ego? No może i tak lepiej poczekać. Jak ja czytam na forach to w invikcie u mnie już 3 dni po badają betę (czyli jutro.....) ale nie wiem, skoro nie miałam podawanej blastocysty..

Ostatnia edycja:
Moniusia w przypadku 5dniowych zarodków beta pojawia się najwcześniej w 6dpt. Jako że ty masz 4dniowe to 7dpt najwcześniej, jeżeli nadrobiły troszkę.

Niebajka nie które kobiety majamdlosci przez cala ciążę.. mnie tez długo trzymalo, ale z dnia na dzień było lepiej chybaokolo 14tc już było dobrze, ale niema reguł...

Hess jak sytuacja na froncie?

Ja mialam dzisiaj glukoze pod obciazeniem i nie jest dobrze.Mogłam się domyślić, że cos się dzieje. Ostatnio 2 batoniki w nocy wciagnelam, i chciało mi się jeszcze apo posiłkach robię się senna:-(

Ostatnia edycja:
Kate p7 - no, to trzeba wziąć się za dietę, a nie batoniki jeść.

U mnie dziś gorzej, już dwa razy dopadły mnie ataki bólu w górze brzucha, po ok 20 min przeszły zupełnie. Brzuch nie jest bardziej wzdety, ale dokuczają mi mdłości, prawie nic nie jem. Tylko brzoskwinie i suchary mi wchodzą. Dużo pije. Musi to po prostu przejść. Grunt, że brzuch juz mi się nie powiększa i nie mam duszności i nie miałam. :)

Czekam z niecierpliwością na środę i info o zarodkach :)

Melissa super. Anika to kciuki do czwartku. Edenlayn jak tam Twoje dzieciaki? :-) Hess dobrze, że ta hiperka lżejsza.
Niebajko mi mdłości przeszły po porodzie :-D nie było na szczęście wymiotów ale przynajmniej nie przytyłam.
Np to dzisiaj pierwszy gonapeptyl :-)

Melissa super. Anika to kciuki do czwartku. Edenlayn jak tam Twoje dzieciaki? :-) Hess dobrze, że ta hiperka lżejsza.
Niebajko mi mdłości przeszły po porodzie :-D nie było na szczęście wymiotów ale przynajmniej nie przytyłam.
Np to dzisiaj pierwszy gonapeptyl :-)

reklama
Do góry