reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ola gratuluje Waszego zdrowka dziewczynki , tak trzymac a maz niech Cie nadal tak dokarmia :tak:
Hess faktycznie pomysl o zmianach, bo czekanie nikomu nie sluzy , a to powinni lekarze tym bardziej wiedziec :wściekła/y::confused2:. I rowniez Cie witam i NIE dziekuje za zyczenia. aby nie zapeszyc ;-)

reklama
No ja wlasnie mam to zawieszenie :D
Wczoraj widziałam jak młody smiga fikołki a teraz juz do ruchów nie mam wizyt - koniec sieprnia rodzinny i czrkam na wewanie na usg do szpitala państwowego miedzy 17 a 19 tygodniem.
Tez czekam na ruchy ... Mam nadzieje zd za dwa/trzy tygodnie beda :) troche mnie to przeraża hahahaha

Przeraza ??? :confused2: One Emi sa cudowne, jak dla mnie ciaza moze nigdy sie nie konczyc :))

Przeraza ??? :confused2: One Emi sa cudowne, jak dla mnie ciaza moze nigdy sie nie konczyc :))

No strasznie byłam przestraszona pierwszym razem nak widialam fikołki na usg i uświadomiłam sobie ze to w brzuchu u mnie ... A teraz żywa istota bedzie mnie tracąc od środkach no wez nie mow ze to nie przeraża !

Hess, kurcze kiepska sytuacja, też z powodu braku miejsc w innych klinikach... A bralas pod uwagę inne miasto? Może ta łódź albo bocian? Inga po rozkminia temat może ci pomoże....

Te fikołki są bardzo przyjemne, nawet jak maleństwo szaleje i brzuch wygina:-ptak długo na nie czekałyśmy to moze dlatego ja nie narzekam. Jedyne co jest dla mnie uciążliwe to ucisk na lewe żebra, dr wytłumaczyła mi że to moje jelita przesunięte przez macicę i nie ważne czy zjem małą czy dużą porcję:tak:
Prawdziwe i regularne ruchy miałam od 20 tc, wcześnie przez 2 tyg pojedyńcze i słabe i nie do końca wiedziałam czy to maleństwo.Jestem szczupła, do 20 tc byłam jeszcze na minusie wagowym, z małym brzuszkiem ale miałąm łożysko na przedniej ścianie które lekko amortyzuje ruchy. Teraz mam już niezłą piłkę z przodu:-D

Giza to jeszcze 8 tygodni muszę na ruchy czekać? :( ja do szczupłych nie należę, tym bardziej w okolicy brzucha, więc mogę poczuć jeszcze później? :( nic to, będę cierpliwie czekać, najwyżej jak zawsze przed każdym us g będziecie słuchać moich wynurzen :) a jak byłam na wizycie dzisiaj to w gabinecie nie było usg ale jak lekarka zobaczyła moja zmartwiona minę to zadzwoniła do położnych i kazała przytachac :) specjalnie dla mnie :o ale z każdą wizyta przekonuje się ze trafiłam na cudna lekarke, dziewczyny z Warszawy, mogę ją z pełnym przekonaniem polecać :)

Sykatynka jakbym siebie wczoraj widziała ...:) on mowi ze miałam Genetyka niedawno to nie potrzeba robic a js " ze co?? Ej no daj popatrzeć" hahahahaah i mowi ze jak chce to zajrzymy :)

reklama
Nie no moja od razu wiedziala że trzeba będzie bo powiedziałam jej jak się denerwuje... Ale wielu lekarzy nie zadaloby sobie trudu sprowadzania usg specjalnie dla jednej pacjentki....

Do góry