reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam Was Serdecznie
Chciałabym się dołączyć do Was. Krótko streszczę swoja historie.
Czerwiec 2007 ciąża pozamaciczna usunięty lewy jajowód;
Sierpień 2009 ciąża pozamaciczna usunięty prawy jajowód .
Mam 28 lat i zdecydowałam wraz z M o wzięciu udziału w programie” in vitro do skutku” w niviccie.
Za tydzień jedziemy do gdańska robić badania kwalifikacyjne (AMH i fragmentacje DNA plemników).
Mam do was Kochane wiele pytań bo jestem strasznie zielona chociaż czytałam wiele artykułów na temat in vitro i mam nadzieje ze okażecie mi cierpliwość i pomożecie J
Czymam za was Wszystkie Mocniutko Kciuki :happy2:

reklama
Też sobie o tym pomyślałam, zadzwonię do nich sobie jutro i zapytam, najwyżej sie przewioze:)
Jak sie czegos dowiesz, to daj znać. Może i ja się do nich wybiorę ( jak się nie będę mogla doczekać do usg.) :)

Witaj Dellfina. Myślę, ze Śmiało możesz pytać. Ja sama nie jestem ekspertką, ale wiem, że są tu dziewczyny, które mają ogroooomną wiedzę.

hej delfina

o nic nie pytaj.....jak bedziesz juz miala od nich jakies info i badania to wtedy mozna popytac... a tera to jedz na czysto i sluchaj uwaznie co beda mowili

gratuluję nowym ciężaróweczkom!!!!!

witam wszystkie nowe dziewczyny na forum!!!!

pozostałe babeczki "stare znajome" -ściskam i pozdrawiam!!!!

Czesc dziewczynki :-)
vane76- Mam nadzieje,ze juz nic sie nie wydarzy i spokojnie zaczne przygotowania do INF. Jak Ty sie czujesz vane76 psychicznie i fizycznie ??
Magdalena Markiewicz - Bardzo ladny avatar :-)
Dellfina - WITAM NA FORUM !!!
ptencer - Ciesze sie, ze nie mialas zadnych mdlosci. Hmm..bole odcinak ledzwiowo-krzyzowego moze powinnas delikatnie sie gimnastykowac (bardzo dobry jest tez basen-szczerze polecam :-) ) i unikac przebywania przez dluzszy czas w tej samej pozycji ????

ptencer - Ciesze sie, ze nie mialas zadnych mdlosci. Hmm..bole odcinak ledzwiowo-krzyzowego moze powinnas delikatnie sie gimnastykowac (bardzo dobry jest tez basen-szczerze polecam :-) ) i unikac przebywania przez dluzszy czas w tej samej pozycji ????

dziekuje Kochana za porady:-)od dzisiaj zaczynam yoge dla kobiet w cizy, wiec moze bedziew szlo ku dobremu. Dzisiaj pierwsza noc od 2 tygodni jak sie wyspalam, zero boli i tak mi dobrze:-). Co do basenu, to ja kocham plywac, mam tylko stracha przed jakas infekcja w ciazy, bo one ciezko sie potem lecze. W poniedzialek mam wizyte u ginka to popytam. Tobie zas Kochana zycze, abyscie jak najszýbciej podeszli do programu (pomimo roznych problemow po drodze) i abysmy mogly Ciebie goscic na watku dla ciezarowek:-)

Delfina-> witaj wsrod nas. Smialo pytaj o wszystko, od tego tu jestesmy, zeby sobie pomagac

Asiiek[/B]-Bardzo sie ciesze ,ze wreszczcie u Ciebie ruszylo i zaczynasz przygotwoania do INF !!!! :-) .....moze podczas stos.antykoncep. powinnas co drugi,trzeci dzien stosowac kaps.kwasu mlekowego doustnie lub dopochwowo aby uniknac podobnej sytuacji ???

o dobry pomysł... dzieki:-) mam nadzieje, ze teraz nic nie stanie nam na przeszkodzie

alaT czyli obie podchodzimy w lipcu:-) musi sie nam udac!! i juz!!

Delfina witaj! Ja tez jestem Invictowa :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Delfina masz sytuację niemal identyczną jak ja, tyle, że mi przy 2 cp zachowali ten prawy jajowód, lecz jak się potem okazało niepotrzebnie, bo i tak do niczego się nie przyda, a przy IVF grozi mi kolejna cp... Ja jestem w trakcie stymulacji do IVF, ale jakoś marnie mi rosną te jajczęta, mam nadzieję, że jutro się coś u gina dowiem więcej...

Witaj wśród invitrówek, to forum to kopalnia wiedzy, dzwiczyny maja duże doświdczenie i są bardzo zyczliwe- sama bardzo często korzystam z porad- jak zadasz konkretne pytanie zawsze dostaniesz konkretną odpowuiedź :).

Do góry