reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Annemarie - ja już siadam ale dla odmiany (he he) umacniam się stale w przekonaniu, że za mało ciągnie i że się nie udało i nie pomogą żadne przekonywania ;P nawet ponownie wróciłam do moich wpisów z października, kiedy się udało i ponownie załamałam się tym, że w 3 dpt pisałam o tym, że dość mocno ciągnie...
Ale ty masz u siebie 3 lokatorów, myślę, że co najmniej dwójka zostanie a może i trójka, rozpatrywaliście taką możliwość? Ja powiem ci szczerze obawiałam się podania 2 zarodków, a ty nie bałaś się trzech?
Ale ty masz u siebie 3 lokatorów, myślę, że co najmniej dwójka zostanie a może i trójka, rozpatrywaliście taką możliwość? Ja powiem ci szczerze obawiałam się podania 2 zarodków, a ty nie bałaś się trzech?
annemarie
Annemarie to zarodki w 2 dobie? czyli te po 4 blastomery super a z 6blastomerowym ciekawa sprawa chyba kropek się spieszy do implantacji bo od 6 do 8 blastomerów to 3 doba:-)
Tak kochana w srode o 11 mialam punkcje ,dzisiaj o 12 transfer. No i o dupe rozbic te cala genetyke,robia i tak co chca:-):-):-) Modle sie zeby jeden zostal,jak zostana 2 tez nie bedziemy plakac.:-)
annemarie
Annemarie - ja już siadam ale dla odmiany (he he) umacniam się stale w przekonaniu, że za mało ciągnie i że się nie udało i nie pomogą żadne przekonywania ;P nawet ponownie wróciłam do moich wpisów z października, kiedy się udało i ponownie załamałam się tym, że w 3 dpt pisałam o tym, że dość mocno ciągnie...
rozpatruje mozliwosc ze dwa zostana,jak beda trzy to bedzie pewno problem natury medycznejTak czy siak wszystkie dzieci sa najbardziej chciane na swiecie.:-):-):-) Narazie musze 2 tyg wytrzymac i nie zwariowac
annemarie
Beda 4
co ty,6 bedzie zwlaszcza ze 3 blastki;-)
reklama
Podziel się: