reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja! Takie sa tylko dwie duchnowskie :) ten sam rocznik daleka rodzina - druga mieszka w NY.
Jakby co ja jestem mężatka tylko mam swoje nazwisko - nie zmieniałam :)jakos takos mi pasuje :D

reklama
Czesc Dziewczyny,

Hederka, gratuluje bety :-)

Emenems, to w tym roku na mazurskich jeziorach bedzie sie unosic wyjatkowa boja;-)

milego i slonecznego dnia!!

Ostatnia edycja:
Hahahahaha no moj maz padłby :D
Niestety juz w urzędzie zadecydowane ze ew. dzieci nazwisko ojca beda miały, bo przy naszych nazwiskach w tych kraju byłaby to gorzej niz kara dawac podwójne :)

Mój mąż w życiu nie dałby się namówić na zmianę nazwiska. Za to mam kolegę, który zmienił pi ślubie nazwisko na żony. :)

Dziewczyny, sądzicie, że mam jeszcze szansę na transfer w maju, jeśli wizytę mam 11/13 maj?

Hess jest szansa na 30 maja, bo jeśli 11.05 zaczniesz i to będzie twój 1dc to 14dc włączą prg przez 5 dni i 5 dnia crio malucha. A że 30 to sobota to jest szansa na transfer, bo w niedz nie robią chyba.

Calina ja dopiero jak skończę 12tc, tak mi mój doktor kazał przyjść więc czekam do 12tc o ile dotrwamy do tego czasu.

reklama
Kate to jest taki standard w przypadku crio? Bo ciagle mysle jak to będzie u mnie wyglądać. Jesli mam często cykle bezowulacyjne i tendencje do torbieli, to jest szansa ze na naturalnym cyklu bedzie crio?

Do góry