reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam Was porannie ,
wczoraj byłam na wizycie , serduszko mocno bije , maluszek rośnie , a plamieniami mam się nie martwić , do póki nie będzie to żywa krew a i w tedy to nic nie znaczy . ogólnie mam się uspokoić , dużo odpoczywać ...
a wczoraj dowiedziałam się ,że koleżanka jest w 6 tygodniu :-) , oby tylko było dobrze z naszymi kropkami.....

Nie wiem dlaczego suwaczek nie chce mi działać :-(

reklama
Czesc Dziewczyny,
Missdior, tak bardzo mi przykro, tule mocno :-( Emenems, napisala swieta prawde. Nic dodac nic ujac. Nigdy nie pojme dlaczego te osoby ktore tak bardzo chca dziecko ciagle maja rzucane klody pod nogi.........:-(
Powtorz jednak bete w 10dpt.

sykatynka, kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&

U mnie beta niestety spadla z 13 660 na 12 984 :-( Odstawiam dzis leki. Nie wiem tylko czy jest sens jechac na usg w sobote bo mam troche mniej niz Emenemens km ale zawsze sa to 300km w obie strony hmmmm

Milego dnia

Agapl to tez wycieczka... Ja wlasnie byłam u szefa bo jutro mnie znowu cały dzien nie ms i meza tez a pracujemy w tej samej firmie.
Troche żarty troche powaznie ale wszystko ok , oni wiedza ze sie staramy, akurat teraz problem jest bo kolezanka ma eolne bo tata jej zmarł ale szef mowi ze wsztstko ogarniemy, dzis zrpbie ile moge a jutro troche on a telefon taka inna dziewczyna bedzie odbierać, pytał o wszystko hahaah czy Marcin tez zastrzyki robi a ja ze nie ze on zdrowy a to ze ze mną sa problemy a on na to " jak to z bananami" hahaah
Ale mu powiedziałam ze jak sie uda i bedzie ok to normalnie bede pracowac w ciazy.
Takze tutaj mam spokoj o tyle ze szef nas wspiera

Sykatynka - kciuki

Szkrabek - no jak " oh yes " gahah fsjna reakcja

Madziulka - oby tylo takie info tutaj czytac jak teoje i obyś juz miała tylko takie problemy jak nie działający szwaczek :D

Agapl - sciskam

Emenems, pozazdroscic takiego szefa w obecnych czasach. Najczesciej teraz pracownik dla szefostwa ma byc jak maszyna. Najlepiej pracowac cala dobe, nie chorowac, nie zaciazac i nie isc na urlop. A Twoj biega za toba z ciasteczkami i Wam kibicuje. BRAWO!!!

No to Norwegia tutaj deficyt jest hahaha
A tak btw to chyba oni po prostu wiedza ze dzieci skads sie brac musza....
No śmieszni sa, właściciele to dwaj bracia,ale juz powiedziałam ze jak bede miec chłopca to pomimo wyroziosci jaka mi okazują i pomimo mojej wdzięczności nie bedzie sie nazywał ani Ole ani Hans haha

Zreszta podejscie inne jest nawet do pracy... Oni maja tyle kasy ze moga do konca zycia lezec pod palma ale codzinnie rano zaczynaja prace o 5 i normalnie pracują jako piekarze na hali do 12,potem papierki.

Mam nadzieje ze wasze prace wam problemow nie przysparzają dodatkowych....

reklama
Do góry