reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sham - ze wszystkich wymienionych dodatkow na noc polecam bekon :) jako ze jest ser to mamy tłuszcze to owoc juz nie lepiej wiecej tłuszczy :D
Parmezan bekon i rukola... Czemu ja na to nie wpadlam ??!! Cudo :)

reklama
Hess wysłałam Ci taką rozpiskę zawierającą podstawy diety przy problemach z insuliną :)
Emenems - każda ma swojego konika ;) ty mi mogłabvyś podpowiedzieć sporo w zakresie ćwiczeń :) bo ćwiczę i ćwiczę a oponka jest ;) ale to dopiero po juitrzejszej becie ;)

Sykatynka - ja dzis mialalm ciężki dzien.... I uwierz mi, to co dzis zjadlam nadaje sie głownie na pierwsza strone " nie Wolno jesc" ale czasami robie sobie takie dni a potem stwierdzam ze nie potrzebowałam hahaha maz mowi ze trzeba i ze to zdrowo zjesc nie zdrowo z dwa razy w miesiacu bo to działa jak szczepionka dla organizmu. W małych dawkach pomaga. Niestety tak ładnie i mądrze nie wytlumacze jak on. Wiem ze chodzi o " kopniaka" dla organizmu by był czujny.
Pamiętajcie ze cały czas mowie o zdrowych osobach :)

Takze była bułka z czekolada, była kanapka z subwaya, był kawałek ciasta z kremem i marcepanem i trzy ciastka bezowe i kawałek pizzy.
Ehhhh
Wypowiadałam sie lepiej mi. Następny taki dzien po pozytywnej becie :)

Sykatynka - ty masz stadninę chyba :D

Sykatynka - oponka to nie ćwiczenia to dieta. Niestety, to tak zwany stubborn fat i jego sie inaczej spala
Polecam t-nation stronkę , wyglada groźnie ale rewelacyjne artykuły sa

Hi hi koników parę jest :p ja też z reguły wychodzę z założenia ze czasem można sobie pozwolić, bo ja też lubię pojesc, oj bardzo.... Ale jeśli uda mi się zajść w ciążę to przez 9 miesięcy ani jednego odstępstwa.... Bo ciągle jednak myślę o tym, że odstawienie metforminy i zrezygnowanie z diety mogły przyczynić się do stracenia poprzedniej ciąży.... Ale ja dam radę, mam już opracowane na przykład pyszne bułeczki z pełnego ziarna, które zagniata mi mój mezunio, są naprawdę pyszne a i zdrowe :) więc jak się pokombinuje trochę to wszystko da się przeżyć, ale wiadomo, wymaga to więcej czasu i pracy niż po prostu wizyta w piekarni :p

reklama
Hahaha zabrzmiało rewelacyjnie :D

Wizyta w piekarni hahaha ja pracuje w piekarni w biurze na zamówieniach fakturach i logistyce :D
Wiec powiem ci ze wymagało czasu nie jedzenie wszystkiego co sie tam robi bo moZna wszystko a to piekarnia z cukiernia :D
Takze do pracy z pudełkiem i ani palcem dotykać.
Wiec sykatynka - pierwszy raz w zyciu sie toba nie zgodzę ze wizyta w piekarni jest prosta Hahaja

Do góry