reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lilka wg ostatniej miesiączki to jestem 5 t 5 d.
No widzę, że to róźnie bywa, nie ma rachuby, czasem zarodek po prostu później się pokazuje.
I są też puste jaja płodowe z ciałkiem żółtym. Choć dobrze, że jest to ciałko i ma dobre wymiary, i pęcherzyk dobrze rosnie i ciałko żólte ma dobre wymiary, może faktycznie to kwestia dnia, albo dwóch, zanim pojawi się zarodek.
Tylko ja muszę naczekać się i nastresować, mało mi serce nie pęknie.

reklama
Ja mialam puste jajo plodowe i nie mialo pecherzyka zoltkowego. Czyli wedlug lekarzy to 5 tydz. Ja na tym etapie widzialam same pecherzyki . A za 3 dni byl juz zarodek i serduszko a drugi byl pusty dlatego mialam krwotok

Za tydzień, we wtorek.
Ale zapisałam się już na piątek gdzie indziej, bo normalnie mnie nosi.
Zobaczę, jaki do piątku będzie mój stan ducha i wtedy zadecyduję, czy zaczekam do wtorku:-)
Ale czytam, że to, że jest ciałko to dobrze, ale to też nie znaczy, że może być puste jajo płodowe.
Staram się być dobrej myśli.

Calineczka a Ty myślisz ze dobrze robisz ze tak latasz na to usg? Zostaw tego kropka w spokoju i daj mu spokojnie mieszkac w swoim domku! Lekarz wie co robi gdyby podejrzewał coś złego kazał by Ci zjawic sie wcześniej!

czesc :) dziewczyny z invicty z warszawy mam pytanie ;) jutro mam wizyte weryfikacyjna 14dpt taka typowa formalnosc juz ale mam zrobic bete przed wizyta, a wizyte mam o 18.30 i kolo 17 bede w warszawie czy labolatorium będzie czynne???

Calineczka znalazlam wypis ze szpitala . A wiec tak . Pecherzyk ciazowy 13,6 mm pecherzyk żoltkowy 3,3. Wedlug usg 5 tydz 5 dni.
Za 3 dni byl juz zarodek i serduszko .

reklama
Do góry