reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jest pęcherzyk w MACICY:-)I ma 3 mm.
Daria, ja robiłam sikańca przy becie w 6 dpt, gdzie wynosiła 25,9, i wyszedł cień cienia!!!!A ten był ten z najczulszych o mocy 10 czegoś tam. NIE MA BATA, ABY WYSZEDŁ POZYTYWNIE.
Jutro idę do kliniki na betę, już ostatni raz, bo nie chcę już się denerwować, będę ok. 7, a Ty?
Szkrabku, wpisz mnie na 17 marca na USG serduszkowe.

Ja jutro o 7. 30 ale u siebie w labolatorium bo do kliniki mam daleko... niedziękuję dziewczyny za kciuki;) i fakt głupota Z tym sikancem do jutra jest jeszcze wiara i nadzieja :*

reklama
Blue witaj:tak:wyprzedziłam Cie ale tylko troszkę, zaraz dołączycz do mnie. Ja mialam podane dwa zarodki 3 dniowe 8A i 6A i któryś z nich został ze mną:tak:
Calineczka to super że było widać już pęcherzyk-Ty chyba wścieku du.y dostaniesz przez te dwa tygodnie oczekiwania na usg serduszkowe:-p

Moje dzieko mnie zaskoczyło bo jest większe niż myślałam i ma już 19 mm:tak:serduszko biję, ale sprzęt na ktorym dr mnie badal był gorszy niż w klinice. Zdjęcie dzieka mam ale slabo wyraźne, serducha też nie posłuchałam. Dostałam skierowania na badania i za dwa tygodnie wizyta czyli 17 marca. W czwartek pojade zrobić te badania. Kartę będe mieć założoną na następnej wizycie:tak:

GizaSku to fantastycznie że z maleństwem wszystko ok. Ja na badania jadę w czwartek. Podobno to do wypicia ta glukoza jest fatalna no ale cóż trzeba to wsiąść na klatę :-)

kochane dziewczyny mnie dzis grypa połamała całkowicie...i znow w pracy...:(
byłam na becie o 7.30 jest to moj 7dpt , wielkich nadzieji niemam ale iskierka sie tli :*
o 12 wyniki .
a za wasze małe pociechy tez juz trzymam kciuki zeby jak najlepjej sie rozwijaly przez 9 miesiecy :)!

Gizasku, gratuluję prawie dwucentymetrowego szczęścia!!!!!!!
Ja, jak się pytałam lekarza, czy da posłuchać serduszka, to pokręcił glową, powiedział, że na chwilę, bo coś słyszałam, że to jest szkodliwe?
Czyli, dopiero teraz dostałaś skierowanie na co?Morfologia, mocz i co jeszcze?Po tym fragminie to nie masz problemu z płytkami krwi?

Dziś zrobiłam betę, chyba ostatni raz, bo lekarz powiedział, aby zrobić.
I tak 15 dpt wynosi 1945. W 13 dniu było 717,9.
Czekam cierpliwie na USG serduszkowe, a i tak chyba ten przyrost bety zwalnia jak przekroczy 1000?

reklama
Do góry