reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Calineczka uważam że przyrost dobry. Czekaj tylko teraz cierpliwie na usg pęcherzkowe. Ja miałam dopiero 23 dpt ale po 3 dniowych zarodkach. Ty możesz mieć wcześniej.

reklama
Calineczka mmyślę.ze.przyrost jest dobry troszkę mały ale to 10dpt myślę.ze 14dpt będzie wysoki nie martw się :* a u mnie drugi.ddzień po transferze i żadnych kluc ni nic :(

Gizasku, nieważne 3 dniowy czy 5 dniowy, czytałam, że tak samo się zagnieżdzają, czyli 1-2 dni po transferze, a myślałam, ze jest inaczej.
W przeciągu 48 godzin powinnien wzrosnąć co najmniej 66 % więc chyba jest ok.
O co chodzi z tą ciążą pozamaciczną?Beta jakoś nie przyrasta?Po czym poznać?

Teraz jak czytam, to też mi się wydaje, że jest ok, wiem, że od różnych pułapów każda z Nas wychodzi. I różnie ona przyrasta z tego co widzę po suwaczkach.
Szkrabek wpisz mnie na czwartą betę we wtorek 03.03. zrobię dla spokoju, z USG pęcherzkowe mam 09.03 u Kunickiego.
Mam nadzieję, że to nie ciąża pozamaciczna ani biochemiczna, a do tego USG jeszcze tak daleko;-(
Sykatynka, jak u Ciebie ta beta wyglądała w weryfikacji?

Calineczka beta przyrasta prawidlowo. Powinna minimum 66% co 48 godzin a u Ciebie jest nawet wiecej. Tak mala roznica w przyroscie moze wynikac z 2-3 godzin przesuniecia pobrania krwi wiec nic sie nie martw. Bete oczywiscie powtorz bo to uspokaja :)

Cześć dzisiaj :D
Gratuluję wszystkim szczęśliwym mamusiom :D
Miałam nie robić ale zrobiłam bo bym nie wytrzymała. Dzisiejsza beta to 14946,19 w 24 dpt (40 dc). Mam nadzieję, że jutro zobaczę serduszko :)

reklama
Hej Dziewczyny czy moge sie do Was dolaczyc?

Czekam wlasnie na @ powinna sie w weekend pojawic i ponownie zaczynam walke o moje dziecko.

Zostal mi jeden mrozaczek i chce po niego w marcu wrocic. Moja klinika w koncu zaczela robic crio transfery na naturalnych cyklach wiec licze ze sie uda tym razem :-)

Czy sa tu jakies kobietki, ktore podchodza do crio w niedalekiej przyszlosci oraz czy ktos podchodzil do crio transferu na naturalnym cyklu? Odezwijciesie?

Do góry