reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Calineczce i Fasun Gratki składam :-)
Cieszę się z dobrych wieści :tak: Teraz nasze brzuchatki słać fluidy żeby tu się wkońcu pusto na forum zrobiło i zebyśmy się Wszystkie na zaciążone przeniosły :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Fusun beta pięknie przyrosła-jesteś w ciaży:tak:

Faktycznie ostatnio urodzaj ciąż:tak:wielu dziewczynom też się nie udało albo udało na krótką chwilę ale nie da się zaprzeczyć że w nowym roku mam nowe ciąże:tak:
A ja jakaś oslabiona jestem, nie mam za bardzo apetytu, jem bo muszę a ziewam na okragło:sorry2:ot takie mam objawy ciążowe. Jeszcze 5 dni do ponownego spotkania z dziekiem, usg i karta ciąży. Może ten dr da nam chwilę posłuchać serducha:sorry2:

szkrabek nie dziwne że czujesz się fatalnie, pewnie już wyciszanie się powiodło i jesteś w okresie menopauzy:-p bo teoretycznie do tego się dąży, więc wszystko idzie w dobrą stronę, czuje że będzie się działo :-p

Dziewczyny mam pytanie czy któraś nie chciałaby poprowadzić kalendarza? Ja już nie mam siły i chyba potrzebuję odpocząć, muszę się wyciszyć, nabrać dystansu.

Kate: znikaj znikaj a przynajmniej ogranicz. Ja zawsze przy stymulkach znikalam az do bety. Mnie pomagalo to nienakrecanie i niemyslenie.

Dziewczyny i chłopaku :-) mimo że w ciąży nie jestem czytam świetna książkę co bas czeka kiedy pojawi się dziecko. Taki nie poradnik a raczej przestrzeganie nas :-)no chichram się cały czas na tej książce. Leszek Talko Dziecko dla odważnych.

Calineczka,Fusun :-) pewnie juz przeszczęśliwe,powodzenia:-D,ja jutro dowiem się juz kiedy transfer,bo nie miałam po punkcji,bo byłam przestymulowana,mam 5 mrozaczkow i chce zabrać 2 ze sobą,po pierwszej stymulacji stymulacji miałam trzy nieudane transfery na cyklach naturalnych tylko z duphastonem i luteina,a teraz mam tonę leków i plastry,
Szkrabek :-) ja tez się czulam tak jak Ty,to był najgorszy okres w moim zyciu.

reklama
Fusun gratuluję z okazji przyrostu bety. Życzę ci kochana zresztą wszystkim nam życzę powodzenia w donoszeniu ciąż bez żadnych problemów a starajacym się aby wreszcie się udało w końcu po tym wszystkim co przeszliśmy należy nam się ta najwazniejsza nagroda jakim jest posiadanie dziecka.

Do góry