reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Uda sie - witaj na forum. Jeśli idziesz długim protokołem, to Gonapeptyl bierze się przez 2 tyg co dwa dni i ostatni dzień brania Gonapeptylu jest 1 dniem stymulacji i wtedy bierze się go codziennie razem z Menopurem. Jeden rano, drugi wieczorem.

Co do akupunktury to nie wiem.

reklama
Daria a jak jest z jego kupnem?Lekarz musi mi wystawić na niego receptę?Jest on do kupienia w Czechach?W każdej aptece?Jaki koszt jednego opakowania?

tak prawie w kazdej aptece jest do kupienia, moge dac Ci namiary na dziewczyne od ktorej kupuje ja :) za 4 opakowania (100mg) po 30 tabletek zaplacilam z wysyłka z Czech 187zł, a recepte tak trzeba miec i trzeba ja wyslac tam ale ja bezproblemu dostalam ja od dr. Neuberga nawet był zadowolony ze mam taka mozliwosc

calineczkaa piękna beta :) kicukasy aby pięknie przyrastała, czy już odnajdujesz objawy ciążowe u siebie??
Fusun beta dodatnia- ciesze się bardzo, teraz musisz na spokojnie przyjmować gości :)
Giza dziisaj wizyta serduszkowa, ogromne serce dla Cię!!
Daria za jutrzejszy transfer, kciuki zaciśnięte!! pamiętaj o wypełnionych pęcherzu i o ogromie entuzjazmu !!

Ostatnia edycja:
Daria, tak dostałam:-)
Sham, delikatnie czasem pobolewa podbursze, ale to nie skurcze, takie słabiutkie bóle i czasem lewy jajnik się odezwie. Piersi bolą przy dotyku, ale malutko, i jakie były małe-takie są!:-D
Mam nadzieję, że jutro przyrośnie ładnie i w pt. W dwa tyg po transferze, to myslicie, że coś będzie widać?Czy kierować się wielkością bety i jak przekroczy 1000 to dopiero pójść na USG?

reklama
Hej dziewczyny,
coś mnie dziś dopadł smutek. Tak się cieszę z Waszych powodzeń, stymulacji. Ja za chwilę też zaczynam, a boję się, że będzie powtórka z rozrywki, że nie będzie żadnych zarodków. Niby przy I stymulacji nie brałam tylu suplementów, tylko olej piłam......ale boje się, że to nie wystarczy. Że mogłam przez ten czas schudnąć, ćwiczyć, poprawić swoją kondycję, że może powinnam brać dłużej te witaminki. Ech.....uwielbiam takie dni, kiedy za dużo myślę :eek:

Do góry