reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To się wpieniłam teraz, bo ten facet z recepcji wziął ode mnie 300 zł za te badania na niepłodność żeńską, gdzie teraz jest promocja za 199 zł!!!!!Mam paragon, może uda mi się coś z tym zrobic

reklama
Mam podwyższoną homocysteinę, bo badałam ją w zeszłym roku, lekarz też o tym wiedział i mu o tym przypominałam... a on mnie wyśmiał i powiedział, że wystarczy, jak będę brała femibion natal...
Ja wiem, nie mam 100% pewności, że to był ten problem, ale jak sobie pomyślę, że nawet miałam umówioną wizytę do prof. Jerzak, ale nie poszłam na nią, bo miałam coś pilnego do załatwienia, to nie mogę sobie tego wybaczyć...
Panel na niepłodność żeńską mam zamówiony i zapłacony, ale jeszcze nie dotarł, zamówiłam w poniedziałek...

Sykatynka nie rob sobie wyrzutow, jak bys nawet poszla do lekarza z ta homocysteina to bez badania mutacji w genach nic by nie stwierdzil. Zreszta homocysteine tez powinnas powtorzyc skoro robilas dawno, moze przy kwasie foliowym jest ok.

reklama
witajcie dziewczyny, przepraszam, ze tak długo się nie odzywalam... transfer miałam 24, punkcje 21. Udalo się uzyskac 12 pecherzykow, z czego 7 dojrzałych komorek, 6 się zaplodnilo, 1 podany, najwyższej klasy. Dzisiaj zrobiłam test, nie wytrzymałam,jutro ide na Bete... czy ktorakolwiek z Was widzi druga kreske ...? Bo ja jestem sceptyczna, ale ... same zobaczcie. test ciazowy 2.jpgtest ciazowy.jpg

Załączniki

• test ciazowy 2.jpg
    test ciazowy 2.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 82
  • test ciazowy.jpg
    test ciazowy.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 83
Do góry