reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

calineczkaa głowa i macica to jedno ciało wiec ma być ich 15!

mmm..ja miałam tak 2tyg. antyki potem 2 tyg.wyciszacze po nich od razu stymu @ może przyjść ale nie musi, wizyty były od początku zaplanowane, wiec ty chyba masz tak 3tyg.antykipotem 2tyg.gonapeptylu i stymu;-) i wszystko jest ok;-) antyki mogą być nawet 3 tyg;-)
na wyciszaczach bada się LH żeby sprawdzić czy dobrze jesteś wyciszona, ja nie bylam;-P i jaki E2 jest potem podczas stymulacji bada się E2 żeby oszcacowac pechole i ryzyko hiperki a prg po to żeby endometrium nie urosło za bardzo u mnie ustalili granice ze powyżej 2 transfer odwołany...

reklama
mmm, bo Ty może wcale nie będziesz szła długim protokołem, tylko tak jak ja przy drugim podejściu przed stymulacją przez miesiąc brałam antyki żeby jajniki się wyciszyły i nie powstały żadne torbiele, a lekarz po prostu tak się wyraził, że przygotowanie będzie dłużej niż ostatnio.

zawsze miałam antyki w cyklu przed... nastawiłam się że już dziśzacznę stymulację a tu lipa :( dr mówi, że teraz będziemy się starać wytworzyć jak najwięcej, bo zapładniane będą wszystkie. a im więcej zapłodnionych tym większa szansa

łasne świnki mąż zrobił na tort? SAM_1086.jpg

Załączniki

• SAM_1086.jpg
    SAM_1086.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
dorotav - cieszę się, że już po woli zaczynasz układać plan :tak: Ja też już mam wstępny plan i cieszę się, że go mam, bo bez niego nie dałabym rady normalnie funkcjonować :tak:

calineczkaa - wiem, o którego pana Ci chodzi. Faktycznie, taki wygląda na wylansowanego. Miły jest, ale takiego większego kontaktu z nim nie miałam, tylko "dzień dobry", "do widzenia". Ale słyszałam, jak jedna kobitka po pobraniu krwi mówiła do niego Panie Doktorze, więc nie wiem czy to lekarz, czy zwykły recepcjonista??!!

P.S. Też uwielbiam piec :)

hess ten Pan to recepcjonista;-) ale pracuje tam od początku istnienia kliniki razem z dr Niem..super człowiek wszystko ogarnia;-) jeszcze położne dwie są super Wiola i drugiej imienia nie pamiętam;-P

mmmm, świnki są mega:-)Widzę, że dużo wyższy poziom ode mnie prezentujecie;-);-)
Dziewczyny, ja myslałam, że ten Pan, to jeden wielki buc, a tu się okazało, że jest przesympatyczny;-)

reklama
Do góry