reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Luize ale ekstra :-D. Spotkało cie podwojne szczescie :-) gratuluje kochana :-)

Lisska kuruj sie, zeby nie przeszlo w cos powazniejszegno.
Kupie sobie jutro chyba syrop *spam* bo nie wyrabiam juz z tym katarem a to tylko katar

sykatynka to bede trzymac kciuki do czwartku zacisniete ;-)

Luize, dwa szczęścia na raz, super, ależ się cieszę, teraz to już tylko spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę :tak: wizyta 11.11 ?

inka26, kochana co się odwlecze to wiesz, tylko spokój nas może uratować, no trochę to dziwne że tylko te dwa badania Wam zapisała na NFZ, a za resztę macie płacić, jak masz możliwości finansowe to weź zrób sobie dodatkowe badania od razu, żebyście nie musieli czekać jeszcze dłużej. Będziesz miała jeszcze jedną wizytę u immunologa ?

GizaS ja zakładałam konto w rejestracji bo tez miałam problemy ;-( zadzwon na infolinie i się dowiedz jak to jest ....ale wydaje mi się że marne szanse, żeby się udało zdalnie konto zalożyc, prędzej wyniki badan Ci podadzą po peselu...

lila 4 zarodki na pewno któryś zostanie z tobą ;-P trzymam kciuki za maluchy;-)

dorotav, aisa79 a po co te nerwy, tylko spokój nas uratuję ;-) taaa dystans i spokój a jak nie to z dystansu podejść i zapierniczyc:-p

aisa77 a ty jak tam??jak sytułacja na froncie?

calineczkaa ale z Ciebie panikara:-p

dorotav z wynikami mam przyjechać ale jeszcze się nie rejestrowałam bo nie wiem kiedy będą, zrobię te badania jak najszybciej i jeszcze kilka innych których nie zaleciła żeby był komplet.

odebrałam wynik TSH udało mi się zejść z 17 na 1.39, jupiiii :-), uff, jeden kamień z serca, teraz tylko muszę to jakoś utrzymać.

Inka jestem umowiona na czwartek do ginekologa tego co nam robił histeroskopie idę z tym wynikiem wczoraj dzwoniłam :-/ ale jestem strasznie nerwowa!!!! Wczoraj oddaliśmy ponownie na kariotypy teraz czekam wizyte mam na 17 grudnia do genetyka

reklama
Dorotka bardzo ladne tsh :-)
Dzis odwiedziłam bez kolejki swojego endo. Dal mi skierowania na tsh, ft3 i ft4. Za msc mam przyjsc na wizyte tez bez kolejki bo jak pan dr powiedzial "ciaza rzecz swieta" :-)

Do góry