reklama
olga29
Aktywna w BB
Aisa super wiescie,
Ladygodiva
Fanka BB :)
Aisa, ty dzisiaj idziesz do lekarza po 16? W invikcie? Jesli tak to pewnie sie zobaczymy bo ja mam wizyte na 17 i bede na pewno wczesniej...
Ladygodiva
Aisa!!! Ja TEZ :-) no to sie widzimy. Ja bede z mala dziewczynka w czerwonym body z kropeczkami w brazowym wozku. Jak masz ochote to mnie mozesz zaczepic, bedzie mi milo )
Witam dziewczyny.
Od pewnego czasu was podczytuje szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Kilka razy nawet się odezwałam. Mam do was pytanie. W piątek podano mi 2 pięciodniowe zarodki, od wczoraj boli mnie brzuch, nie wiem co o tym myśleć, czy też tak miałyście?
Od pewnego czasu was podczytuje szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Kilka razy nawet się odezwałam. Mam do was pytanie. W piątek podano mi 2 pięciodniowe zarodki, od wczoraj boli mnie brzuch, nie wiem co o tym myśleć, czy też tak miałyście?
reklama
Ladygodiva
Pewnie, ze bolal. Bolal brzuch, bolaly jajniki. Mialam w podbrzuszu takie ostre bole jakby szpileczki. Ale u mnie to byl poczatek rozkrecajacej sie hiperki no i ciazy...
ale u kazdego inaczej jest. Nie ma co porownywac. Jak cie boli to wez nospe i juz, nie boj sie nospy, tylko nie przeginaj z iloscia.
ale u kazdego inaczej jest. Nie ma co porownywac. Jak cie boli to wez nospe i juz, nie boj sie nospy, tylko nie przeginaj z iloscia.
Podziel się: