reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
olga29, trzymam kciuki za dwójeczkę:tak:
Luize, co u Ciebie, trójpak czy dwupak ? trzymam kciuki:tak:
Jo.M, babo jedna osiwieje przez Ciebie, odezwij się, dalej trzymam kciuki :tak:

jazzabell, jak wizyta w nowej poradni ? :-)

kwiatuszekq20, bardzo mi przykro, betę zrobiłaś wcześniej niż kazali w klinice, nie ma szans że to leniuszek ?

Lilu19, Aisa79, Ladygodiva - powodzenia jutro dziewczynki, trzymam kciuki

WRZESIEŃ

23: Lilu19 - udany criotransfer
23: Aisa79 - wizyta pęcherzykowa

23: Ladygodiva - wizyta przed crio
24: kate_p7 - wizyta przygotowanie do ET

24: Anulla28 - wizyta serduszkowa
25: kasik36 - badania prenatalne
28: Juhasek87 - wysoka beta !!
30: kasik36 - wizyta u doktorka

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk

03: Olusia7982 - badania prenatalne
03: liskka - wizyta u prowadzącego gin.
03: dorotav - wysoka beta !!
04: Jazzabell - usg genetyczne

06: olga29 - wysoka beta !!
09: kikifish87 - wizyta
09: yplocka1 - wizyta
16: gos1512 - podglądanie podczas antyków

21: inka26 - immunolog
Ladygodiva - criotransfer
dlugowlosa - criotransfer

Komóreczka - criotransfer

LISTOPAD

Migotka25 - criotransfer

andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją

Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ

inka26 - criotransfer

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek tule mocno ale pamiętaj masz jeszcze mrozaczka dla niego warto walczyć !!!
JoM ja osiwieje a moj obcy nerwice sie nabawi prze ciebie !!!! CEkamy i cEkamy na jakąkolwiek wiadomość od ciebie !!!!

Ostatnia edycja:
kwiatuszek, :(

Jak beta spada to chyba nic dobrego?Moja znajoma już od ponad roku stara sie o dzidzie i zachodzi w ciąże ale ją traci w 4/5 tygodniu. Właśnie mi napisała że beta spadła z 72 na 62. Nie wiem jak ją już wspierać, jest załamana tym wszystkim, to już jej szósty raz i wiek też nie jest jej przyjacielem :( smutny dzień dzisiaj

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

Olusia - ??????????????????????????????

kasik36 – ach te Twoja plamienia, mam nadzieję, że ten krwiak w końcu do końca się oczyści, powodzenia.

Anulla28 – normalnie udusiłabym gołymi rękami tą babę, bo lekarzem ją nazwać nie można!! Trzymam kciuki za Twojego kropka, oby do środy.

reniacie – witaj na forum i gratuluję pięknej bety. Pewnie długo u nas nie zabawisz, następny etap to forum: „ciężaróweczki po in vitro”.

Dziewczyny, widzę, że się denerwujecie, więc informuję Was, że beta Jo.M. dziś wyniosła 50,65. W czwartek powtarza betę.

Jo.M. - ​nie obrażaj się, że tak dziewczynom przekazuję informację, ale wiem jak się denerwują, bo sama się bardzo denerwuję jak czekam na Twój wynik bety.

kwiatuszek - przykro mi, że się nie udało. Byłam przekonana, że przyszedł Twój czas. Masz mrozaczki??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry