reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny

Jo.M – kciukam za Twoją dzisiejszą punkcję. Czekam z niecierpliwością na wiadomości od Ciebie. Nie trzymaj nas długo w niepewności.

Asia_77 – kciukam za wizytę i czekam na relacje.

dlugowlosa – mam nadzieję, że dziś wybierzesz się na betę. Najgorsza prawda jest lepsza od niepewności, a jak beta będzie pozytywna to nie posiadasz się z radości. Trzymam kciuki za dwucyfrową betę :-)

agulla84 – życzę Ci, żeby histeroskopia przeszła bezboleśnie :tak:

Ladygodiva - witaj na forum.

reklama
Czesc Coleta!
Glownie to o tym mysle bo chyba na to za wczesnie jeszcze jest. Na razie podczytuje i zbieram informacje bo crio nigdy nie mialam

jak tam corcia?

kurcze, ty tez bedziesz startowac?

Ostatnia edycja:
Corcia najcudowniejsza!
Tak, chcemy rozpoczac we wrzesniu ale czekam na "swoja" pania doktor bo zawodowo jej sie pozmienialo a bardzo nam na niej zalezy. Sama rozumiesz....

Oczywiscie, ze rozumiem

ja tez tylko u "mojego" profesora, tylko u niego :)

ja myslslam o pazdzierniku, corcia roczek bedzie miala, akurat rok po cc wiec minimum odczekalam. Zobaczymy jak to bedzie, bo wiesz, ze w tych sprawach wszystko dlugo trwa i ogolnie zwykle po drodze sie komplikuje na milion sposobow.

ale to juz nie jest to samo, ten stres.... Jak sie uda to sie uda, jak nie to nie. Poczekam.

zula, Jo.M., Olusia, kiki - co z naszym spotkaniem?? Moja propozycja jest taka, że może kiki niech zaproponuje jakiś termin, a my się dostosujemy... Co Wy na to??

W przyszłym tygodniu mam zamiar zacząć stymulację i wieczorem mężuś będzie mi zapodawał zastrzyki :baffled: To jak zacznę to jestem wyłączona na jakieś 8-10 dni.

Edit: właśnie kiki napisała, że może się spotkać 4, 5, 9, 17, 18, 22.

Ja proponuję 4 lub 5, 9 u mnie pod znakiem zapytania. Dziewczyny co Wy na to??

Co tu dzisiaj taka cisza??

Ostatnia edycja:
Ja już chyba nigdy spokoju nie zaznam, znowu plamię :-( Na brązowo co prawda i nie dużo ale już się stresuję. To na pewno nie od aplikatora bo od piątku nie używam. Dobrze, że za 2 godziny wizyta.

reklama
Hurrrrrraaaa......

Dziewczyny witam Was wszystkie
:-)

Jestem taka szczęśliwa. Dziś jak wiecie miałam wizytę przed AZ ( Lilia kochana dziękuję za kciuki :-D) .
Najprawdopodobniej już we wrześniu Maluszek będzie z nami :-)
Muszę tylko zrobić cytologię i ureaplazmę PCR ( lekarka była w szoku ,że nie miałam jej wcześniej zrobionej) . Mam nadzieję, że wyniki będą ok.
Ale jest też mały problem ...mam na szyjce małego polipa. Jeśli przy następnej wizycie ( 7-10 dc) śluzówka będzie w porządku tzn ,że polip nie nacieka do środka macicy i mogę mieć transfer
:-D
Dziś mam 18 dc , a w następnym mam brać już estrofem :-)

Ale to jeszcze nnie wszystko :-D
Jeśli AZ okaże się porażką to lekarka powiedziała ,że do dofinansowania z rządu kwalifikujemy się pod warunkiem ,że nasze badania będą dobre i mam się nie martwić .

Ale zdziwiłam się ,że wpierw trzeba przyjechać z mężem , aby się zapisać na kolejkę , a dopiero 3 miesiące przed planowanym rozpoczęciem procedury odbędzie się wizyta kwalifikacyjna
:baffled:

Do góry