reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
Otwieram forum a tu takie wspanaiałe wieści:) czarnykot - OGROMNE GRATULACJE!!!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze. Teraz tylko się oszczędzaj i oby do wizyty:-)
Bzzzz - dawno Cie tu nie było. Mam nadzieje, że u Ciebie wszystko dobrze kochana.
Ewelina - głowa do góry. Bedzie dobrze
Asiiek - jak tam u Ciebie? Co do zarodków, to w Polsce chyba standardowo podają dwa. Tak mi przynajmniej mówili. Ja bym nie zmieniala zdania na Twoim miejscu, ale decyzja należy do ciebie oczywiście. A jakby czasem......to PODWÓJNE SZCZEŚCIE by było;-)
ptencer - jak samopoczucie? Ty wogóle chodzisz do pracy czy siedzisz sobie w domku? Bo ja na zwolnieniu:(

reklama
hej Meg no my mielismy sami zdecydowac ile chcemy miec podanych zarodków i zgodzilismy sie na dwa...wczoraj gadalismy z mezem na ten temat i zostajemy przy dwóch...mam dwie znajome które tez miały podane po 2 zarodki a bedzie tylko jedna dzidzia wiec to zawsze wieksze szanse na powodzenie ... jesli sie okaze ze beda bliznieta to poprostu szybciej zaczniemy budowe domku haha...w sumie juz zaczelismy rozmawiac z wykonwacą...jesli chodzi o czas to jakos leci..musze jeszcze zrobic cytologie no i dalej czekamy na wizyte 12.04

hej Meg no my mielismy sami zdecydowac ile chcemy miec podanych zarodków i zgodzilismy sie na dwa...wczoraj gadalismy z mezem na ten temat i zostajemy przy dwóch...mam dwie znajome które tez miały podane po 2 zarodki a bedzie tylko jedna dzidzia wiec to zawsze wieksze szanse na powodzenie ... jesli sie okaze ze beda bliznieta to poprostu szybciej zaczniemy budowe domku haha...w sumie juz zaczelismy rozmawiac z wykonwacą...jesli chodzi o czas to jakos leci..musze jeszcze zrobic cytologie no i dalej czekamy na wizyte 12.04

W sumie to Cię rozumiem, bo ja mam wizytę 15.04 i też mi sie wydaje że jeszcze tyyyyle czasu do niej!. Ja to bym już chciała:) bo myślałam, że na tej ostatniej dowiem się doś węcej na usg a tu nic - powiedział, ze dopiero za 3 tyg akcja serduszka. Rozczarowałam się.

oj nie dziwie sie kochana...Tobie to dopiero musi sie dłuzyc...ale jak usłyszysz serduszko to Ci to wynagrodzi wszystkie męki hihi

oj nie dziwie sie kochana...Tobie to dopiero musi sie dłuzyc...ale jak usłyszysz serduszko to Ci to wynagrodzi wszystkie męki hihi
Bardzo na to czekam, a wydawało mi się, że tu dziewczyny szybciej miały takie usg gdzie mówił o akcji serca. Dlatego się rozczarowałam.

reklama
A mam pytanie dziewczyny , jak zwykle haha, bo ja wiecie, ze jeszcze nie zaczelam, a nasienie to normalnie sie oddaje jak do badania, tak??? Bo sie wczoraj sprzeczalam z kumpela i ona twierdzi ze jest tez punkcja robiona facetom, to prawda???

Meg juz niedlugo uslyszysz serduszko:-)

Do góry