reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mmm... jedynie jeszcze mozesz zrobic sobie usg a jesli jakies problemy byly w rodzinie to rob badania kontrolne co pol roku lub raz na rok - tak moja siostra sobie robi dla samokontroli :)

dziękuję. Może to właśnie taczyca ma pływ na to że niedochodzi do zagnieżdżenia.

mmm...a robilas inne badania toczen, cytomegalia, toxo, zespol antyfosfolipidowy itp?

Chyba juz wszedzie przepisuja lutke 100mg jak jest w refundacji....:-)

Tarczyca niby nic ale odpowiada za bardzo duzo rzeczy. To jest dziwne ale niekiedy mi jej brakuje :) tarczyca z tego co kuzynka mi opowiadala to odpowiada za rozwoj zarodka bo ona tez ma jak sitko tarczyce ale glowa do gory juz sie doczekala malej krolowej sniegu. 2 in vitro bylo udane :)

Lilia dzieki za wyjasnienie już sie wystraszyłam,że i tu nie jest tak dobrze...
mmm ja tez choruje na tarczyce wg mojego enokrynologa wystarczy badac tsh i dla kobiet starajacych sie o dizecko powinno być w ganicach 1-2 dodatkowo ma stwierdozne hashimoto a na to jest usg tarczycy i bafanie anty tpo anty tg przy czym na to nie ma specjalnego lekarstwa poza tym ze bierze sie jak przy niedoczynnosaci sztuczny hormon tarczycy np euthyrox

A i ja też znma kilka kobiet, które mimo problemów z tarczyca spokojnie zaszły i donosiły ciaże...zreszta o tym też są fora

kasik36 kusi kusi ale zwyczajnie mam stracha... boje sie kolejnej porazki... a wczoraj jakos mialam taki dzien ze juz mialam dola ze nic z tego nie wyszlo... boje sie rozczarowania... no ale co ma byc to bedzie... czy to jutro czy za 2 dni...chociaz znajac moje szczescie to.... (...) :-(

reklama
Do góry