reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zastrzyk fajna sprawa. Ja po 2 laparoskopiach i cc. Nikt mi czegoś takiego nie proponował. Szczerze powiedziawszy to nawet nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje. Ja dolegliwości bólowych nie mam, ale kto wie czy jakichś zrostów nie mam...

reklama
dziewczyny ja już w domku musiałam trochę pospać :) wziełam dwa zarodeczki jeden 8 komórek a drugi 6 to chyba nie zle?
dwie moje kruszynki które zostały maja po 4 komóreczki
Olusia sluz mam taki od punkcji a od dzisiaj wkładam lutkę ręcznie żeby już tam nie dziubac zrobili mi usg wczesniej i nic nie mówili żeby bylo cos nie ok
Inka ja bylam dopiero o 12 w klinice i też się zdziwłlam jak po 20 minutach kazali się zbierać :/
dziewczyny a może sobie dołoże duphaston?

Ostatnia edycja:
dorotav - mieszane uczucia po wizycie. Tzn. Lekarz bardzo miły i kontaktowy, nie spieszył się, odpowiadał na zadane pytania, sam pytał o mnóstwo szczegółów. Generalnie - pełen profesjonalizm + miłą atmosfera. Ale na pytanie co mogło pójść nie tak, powiedział, że nie wie... Lista badań do wykonania i kolejna wizyta.

A od poniedziałku w śluzie pojawiły się strzępki jasnej krwi. W sumie to 3 tydzień po łyżeczkowaniu - nie wiem czy to normalne i czy mam się niepokoić? W piątek idę do gina na wizytę kontrolną, ale nie wiem czy do piątku z nerwów wytrzymam...

KasiaMakaronik - przykro mi szalenie!

Tola - czekanie najgorsze :( Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Anulla, tylko, że ja plamiłam tak z tydzień po zabiegu, a potem przez 2 tygodnie zupełnie nic. I teraz... Hmmm... I tak muszę do piątku czekać :( Dzięki w każdym razie.

Alternatywa, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i nic się nie dzieje a w piątek się trochę uspokoisz. 2 dni szybko zlecą:)
Agulla, po transferze tak jak dziewczyny brałam relanium 4 dni (łącznie z dniem transferu), więc możesz wziąć:)

reklama
agulla też chyba wezmę jeszcze relanium , widzę że dziewczyny brały to pewnie mi nie zaszkodzi:)
zostały mi 2 blastocysty 4AA a co z pozostałymi trzema dowiem się jutro bo je obserwują, wieczorem mieli mrozić.
gos1512 o jakość zarodka się nie martwię bo jest bardzo ładny :) 5AA. w przypadku blastocysty nie określa się ilości komórek, liczba oznacza stadium rozwoju 5 to "blastocysta wydostaje się z osłonki" także lepiej już być nie może, bardziej martwi mnie czy przy mojej mutacji będzie miał szanse się rozwinąć.

Do góry