reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
agulla transfer mam na 11.15
Jestem szczęśliwa bo nadal jest 6 zarodków, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby wszystkie zapłodnione dotarły tak daleko to chyba dobry znak :-)

gos1512 przykro mi że nie będziesz mieć mrozaczków, ale nie trać nadziei musisz wierzyć że ten który masz w sobie to właśnie ten właściwy

olusia embriolog pytał ile chce mówiłam że 2 ale jeszcze czeka mnie rozmowa z Panią doktor, sama nie wiem czy to dobry pomysł żeby wziąć dwa. Jest większa szansa na ciążę ale z drugiej strony jak będą bliźniaki zwiększa się ryzyko. Przy pierwszym imsi i crio obie podane blastocysty się zagnieździły więc jest taka szansa że tym razem też tak będzie i jak coś pójdzie nie tak stracę oba.

Olusia pobrali mi 5 komórek z czego 4 się zapłodniło biorę te same leki co Ty ale ostatnio miałam encorton a teraz nie :/
Inka ja mam transfer na 12.30 więc chyba się miniemy:-(
dwa moje zarodki rozwijają się szybciej a dwa wolniej też mam rozmawiać z lekarzem żeby podali mi dwa bardzo bym chciała:-)

agulla84 ja encorton bralam przy crio.... a przy swiezynkach nie i za pierwszym razem i teraz tez.. :-)

inka26 zawsze jest ryzyko nawet przy podaniu blastki moze sie podzielic i wyjda 2 zarodki ;-)

Inka i agulla moze jednak sie spotkacie :tak:he he

reklama
Do góry