mmm, nasze zwierzaki wyczuwają kiedy jesteśmy smutni, pocieszają nas na swój sposób.
evita007, witaj, to i ja zadam pytanie dlaczego IVM ? tylko z powodu PCO ? na forum są dziewczyny które je mają i podchodzą do ICSI i bardzo ładnie się stymulują na pewno się wypowiedzą, no i umówmy się że clo z leków to taki mały pikuś, raczej stosuje się go do IUI bądź przy wspomaganym naturalnym i góra z 3 pęcherzyki przy nim urosną a i tak nie wiadomo jakiej jakości. Co do leków przy stymulacji to jest ich kilka od tych słabszych do tych silniejszych, przy odpowiednim stosowaniu przynoszą duże rezultaty no i naprawdę mało spotyka się skutków ubocznych, takich jak hiperstymulacja. Leki po transferze progesteron, magnez z wit.B6, kwas foliowy, dochodzą niekiedy acard, zastrzyki przeciw zakrzepowe, sterydy i suplementy diety np witamina D, koenzym Q10, inofolic.
genna, o to widzę że obcy rozszerza menu :-) i bardzo dobrze, a ta obroża to dobry pomysł ;-) chyba musiałabyś go opatentować.
Tola, widzę że jednym słowem ciężko, ale mam nadzieję, że już teraz wszystko zacznie się układać i zaraz zaświeci słońce a złe chmury pójdą w diabły. Trzymam kciuki kochana.
inka, trzymam kciuki za 6 pięknych dorodnych maluchów., niech rosną w siłę i w jakość.
agulla, inka, co za zbieg okoliczność obok siebie siedziałyście i nawet o tym nie wiedziałyście, szok
Moja psina, jaka ona biedna, przerażona, na ogród to tylko z nami wychodziła, aż mi się serce krajało, widać że ciężką drogę przeszła a i schronisko też ją przeraziło, no i chyba coś jej dali na uspokojenie. Wykąpaliśmy ją, dostała swoje przysmaki i mam nadzieję że humorek jej się polepszy i zaraz dojdzie do siebie i będzie hasać jak to ma w zwyczaju. Tylko coś czuję, że za długo to z nami nie zostanie :-(
LIPIEC
26: agulla84 - punkcja
28: Juhasek87 - wysoka beta !!
28: Migotka25 - transfer 2 mrozaczków
29: alternatywa - wizyta u immunologa
30: mmm - wysoka beta !!
30: dorotav - kontrola u gina
30: Ann84 - usg pęcherzykowe
31: Kasik36 - wysoka beta !!
SIERPIEŃ
01: Olusia7982 - wysoka beta !!
04: Olusia7982 - wysoka beta !!