Giza posta wyżej napisałam Kasik co podawałam M ponadto Lolitka też miała słabe zarodki i potem robiła IMCI no i popatrz od razu było lepiej więc suplementacja swoją drogą a IMCI swoją i powinnaś w swojej klinice o to zapytać bo to naprawdę skutkuje .
reklama
Teraz miałam 3 procedurę z MZ a tam tylko iCSI, choć dr mowił że pomimo to patrzą i robią to w formie iMSI ale nie wiem czy wierzyć. Dr mówi że chodzi im o większą skuteczność, podobno emryogle tez dostałam
W sumie podobnie daję mojemu M, musze sprawdzić czy ma w tym wit D3 a plus do tego lkarnitynę 1000 na ruch, ale dziwne bo od listopada z ruchu B 44 % spadło do 0
i nie ma ani C ani D
Narazie wierze że się udało i tego się musze trzymać, ale lubię miec plan B

Narazie wierze że się udało i tego się musze trzymać, ale lubię miec plan B
\Dziewczyny od kilku godzin boli mnie brzuch ale dokładnie w okolicach lewego biodra, to jest taki ból jak owulacyjny. Nie jest mocny ale meczacy i rozciąga sie nawet na bok i dochodzi do kręgosłupa... Nie wiem czy mam się tym martwić czy to może być normalne??
kasik36
Fanka BB :)
Bziumelka moze to macica sie rozciaga?
_Infinity_
Fanka BB :)
Bziumelka ból w tych okolicach to podobno od powiększającej się macicy i rozciągających się więzadeł. A co do kręgosłupa to też mi dokucza - na samym dole :-( to też podobno skutek tego że maleństwo robi sobie coraz więcej miejsca ;-)
reklama
Dziewczyny, czy może się orientujecie, czy coś w kwestiach prawnych się zmieniło odnośnie poronienia. Nie chcą mi wystawić zaświadczenia o urodzeniu martwego dziecka. Wydawało mi się, że to mi się należy.
Podobno nie mogą określić płci. No w sumie nie mogą, bo jak. Poronienie nastąpiło w domu. Ale miałam robione PGD. Szkoda gadać.
Podobno nie mogą określić płci. No w sumie nie mogą, bo jak. Poronienie nastąpiło w domu. Ale miałam robione PGD. Szkoda gadać.
Podziel się: