reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Giza posta wyżej napisałam Kasik co podawałam M ponadto Lolitka też miała słabe zarodki i potem robiła IMCI no i popatrz od razu było lepiej więc suplementacja swoją drogą a IMCI swoją i powinnaś w swojej klinice o to zapytać bo to naprawdę skutkuje .

reklama
Teraz miałam 3 procedurę z MZ a tam tylko iCSI, choć dr mowił że pomimo to patrzą i robią to w formie iMSI ale nie wiem czy wierzyć. Dr mówi że chodzi im o większą skuteczność, podobno emryogle tez dostałam:sorry2: W sumie podobnie daję mojemu M, musze sprawdzić czy ma w tym wit D3 a plus do tego lkarnitynę 1000 na ruch, ale dziwne bo od listopada z ruchu B 44 % spadło do 0:baffled: i nie ma ani C ani D:baffled:
Narazie wierze że się udało i tego się musze trzymać, ale lubię miec plan B

\Dziewczyny od kilku godzin boli mnie brzuch ale dokładnie w okolicach lewego biodra, to jest taki ból jak owulacyjny. Nie jest mocny ale meczacy i rozciąga sie nawet na bok i dochodzi do kręgosłupa... Nie wiem czy mam się tym martwić czy to może być normalne??

GizaS za każdym razem miałam podawane dwa zarodki, a udało się za czwartym razem.
Mój mąż brał 200 Q10, i 2 razy dziennie macę, omegi, orzechy brazylijskie.

Ja w sumie teraz też 4 pełna procedura czwarta z transferem więc może i mi się uda:sorry2:
Oktavii a powiedz mi prosze w której dobie i jakiej kalsy miałaś podawane zarodki?

Za pierwszym razem III doba 6B, 8B
Druga II doba chyba 4A, 2 A/B
Trzecia III doba 8A, 12A,
Czwarta III doba 6B, 8B (nie ze względu na kształt, tylko na fragmentacje).

Bziumelka ból w tych okolicach to podobno od powiększającej się macicy i rozciągających się więzadeł. A co do kręgosłupa to też mi dokucza - na samym dole :-( to też podobno skutek tego że maleństwo robi sobie coraz więcej miejsca ;-)

reklama
Dziewczyny, czy może się orientujecie, czy coś w kwestiach prawnych się zmieniło odnośnie poronienia. Nie chcą mi wystawić zaświadczenia o urodzeniu martwego dziecka. Wydawało mi się, że to mi się należy.
Podobno nie mogą określić płci. No w sumie nie mogą, bo jak. Poronienie nastąpiło w domu. Ale miałam robione PGD. Szkoda gadać.

Do góry