reklama
blueskye
Fanka BB :)
Nosz mowilam Ci... ze nie wolno..male co tam..sama przeciez tez sie skatowalam i sikalam. Cleo...mocz pierwszy poranny...i dzis masz 11dpt...sikany ma prawo nie wyjsc....
Ewelina..gratuluję..choc nie ukrywam ze i zal mi trochę serducho scisnął...ale tak wiesz...
Yplocka...wiedziałam ze jest ok
Bziumelka...nie Bziumeluj
zobaczysz jakie piekne zdjątko nam z nastepnego usg przyniesiesz
Ewelina..gratuluję..choc nie ukrywam ze i zal mi trochę serducho scisnął...ale tak wiesz...
Yplocka...wiedziałam ze jest ok
Bziumelka...nie Bziumeluj
Ostatnia edycja:
dorotav
Dziewczyny, gratuluję :-) musiałam znaleźć knajpke z wifi żeby zobaczyć co u Was i drugi raz pisze bo mi wcieło posta. Normalnie uzależnienie
Dalej trzymam kciuki :-)
Olusia, jestem w Kołobrzegu, jest pięknie, słonko grzeje na całego, nawet się opaliłam. :-)

Olusia, jestem w Kołobrzegu, jest pięknie, słonko grzeje na całego, nawet się opaliłam. :-)
genna
Dziewczynki dzisiaj jestem przeszczesliwa , Po wizycie .....dzisiaj 11dc
endometrium 11mm wiec bosko, od jutra juz Luteina, duphaston, clexane i 1 czerwca criotransfer
))))))) wiec w urodziny męża bedzie beta
mam nadzieje ze prezent sie uda
miłego wieczora zycze , wracam do domq 
Dorota odpoczywaj nabieraj kolorków
Ewelina juz ci gratulowalam na zakwalifikowanych ale tutaj tez ci pogratulije bo Jest czego
Yplock kochana podwójne gratulacje mamuśka
ale macie piękny dzien matki 
Dorota odpoczywaj nabieraj kolorków
Ewelina juz ci gratulowalam na zakwalifikowanych ale tutaj tez ci pogratulije bo Jest czego
Yplock kochana podwójne gratulacje mamuśka
Ostatnia edycja:
kasik36
A ja jeszcze w pracy a tu takie wiesci 
Ewelina super beta
Yplocka ciesze sie, ze wizyta Cie uspokoila no i to podwojne szczescie, moje marzenie
Genna fajnie, ze wszystko idzie po Twojej mysli a transfer w dzien dziecka i beta w urodziny to bardzo dobry znak
Ewelina super beta
Yplocka ciesze sie, ze wizyta Cie uspokoila no i to podwojne szczescie, moje marzenie
Genna fajnie, ze wszystko idzie po Twojej mysli a transfer w dzien dziecka i beta w urodziny to bardzo dobry znak
Ostatnia edycja:
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Ewelina, już gratulowałam, ale powtórzę się - super wiadomość i gratuluję przyszła mamusiu
yplocka, super wieści, nawet bliźniaki
) Teraz to już musi być dobrze i świętuj podwójny Dzień Matki
dorotav - udanego pobytu nad morzem
odpoczywaj sobie spokojnie
yplocka, super wieści, nawet bliźniaki

dorotav - udanego pobytu nad morzem
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: