reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nosz mowilam Ci... ze nie wolno..male co tam..sama przeciez tez sie skatowalam i sikalam. Cleo...mocz pierwszy poranny...i dzis masz 11dpt...sikany ma prawo nie wyjsc....

Ewelina..gratuluję..choc nie ukrywam ze i zal mi trochę serducho scisnął...ale tak wiesz...

Yplocka...wiedziałam ze jest ok:)

Bziumelka...nie Bziumeluj :) zobaczysz jakie piekne zdjątko nam z nastepnego usg przyniesiesz:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, gratuluję :-) musiałam znaleźć knajpke z wifi żeby zobaczyć co u Was i drugi raz pisze bo mi wcieło posta. Normalnie uzależnienie :-D Dalej trzymam kciuki :-)

Olusia, jestem w Kołobrzegu, jest pięknie, słonko grzeje na całego, nawet się opaliłam. :-)

Dziewczynki dzisiaj jestem przeszczesliwa , Po wizycie .....dzisiaj 11dc ;) endometrium 11mm wiec bosko, od jutra juz Luteina, duphaston, clexane i 1 czerwca criotransfer ;)))))))) wiec w urodziny męża bedzie beta :) mam nadzieje ze prezent sie uda :) miłego wieczora zycze , wracam do domq :)
Dorota odpoczywaj nabieraj kolorków :)
Ewelina juz ci gratulowalam na zakwalifikowanych ale tutaj tez ci pogratulije bo Jest czego :)
Yplock kochana podwójne gratulacje mamuśka :) ale macie piękny dzien matki ;)

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze w pracy a tu takie wiesci :)

Ewelina super beta :)

Yplocka ciesze sie, ze wizyta Cie uspokoila no i to podwojne szczescie, moje marzenie :)

Genna fajnie, ze wszystko idzie po Twojej mysli a transfer w dzien dziecka i beta w urodziny to bardzo dobry znak :)

Ostatnia edycja:
Ewelina, już gratulowałam, ale powtórzę się - super wiadomość i gratuluję przyszła mamusiu:)
yplocka, super wieści, nawet bliźniaki:)) Teraz to już musi być dobrze i świętuj podwójny Dzień Matki:-D
dorotav - udanego pobytu nad morzem:) odpoczywaj sobie spokojnie:)

Ostatnia edycja:
yplocka1 ależ cudowne wieści, cieszę się baaaaaardzo. Ewelina super, gratulacje ogromne:-) Genna cudownie, że tak wszystko się pięknie potoczyło, prezent będzie na pewno i to jaaaaaki!
dorotav nabierz kolorków i za mnie:-D

reklama
Dziewczyny, u mnie beta po weryfikacji 879... Chyba dobrze co??? Pierwsza bete robiłam w 11dpt, a dzis mam 14dpt...

chyba moge po cichu sie cieszyć...:-)

Do góry