reklama
ewelina.br
Fanka BB :)
na ja kazdy terz z innej parafi 
kasik36
Yplocka beta śliczna więc MUSI być dobrze, tak jak dziewczyny piszą, może jakiś krwiaczek się zrobił. Dobrze, że już dzisiaj wizyta, która na pewno Cię uspokoi
:-) Czekamy na relacje.
Dorotav udanego urlopu :-)
Ewelina strasznie długo każesz nam czekać na wynik bety ;-) ale moim zdaniem będzie powyżej 100 :-)
Bziumelka wzruszającego spotkania z dzidzią
Uda sie kciukasy za przyrost bety :-)

Dorotav udanego urlopu :-)
Ewelina strasznie długo każesz nam czekać na wynik bety ;-) ale moim zdaniem będzie powyżej 100 :-)
Bziumelka wzruszającego spotkania z dzidzią

Uda sie kciukasy za przyrost bety :-)
ewelina.br
mam nadzieje dziewczyny 
Ja po wizycie... Kurde jestem troche zniesmaczona ta wizyta bo spodziewałam sie wiecej ale tak jest jeden pecherzyk ciążowy o prawidłowym kształcie i umiejscowieniu GS=9mm ale oprócz tego nie widać nic więcej ale Pani doktor powiedziała na początku wizyty że prawdopodobnie nic nie bedzie widac... Stradsznie słaby sprzęt chyba tam maja bo to zdjęcie jest strasznie oddalone... Myślałam że będzie juz więcej widać. Jestem dzisiaj 24dzień po zapłodnieniu i 19dpt... Jak myślicie że na lepszym sprzęcie będzie już coś widać??
Jakieś słabe to zdjęcie co?? Nie umiem go przekręcic więc jest przekręcone.
Jakieś słabe to zdjęcie co?? Nie umiem go przekręcic więc jest przekręcone.
Załączniki
Bziumelka wszystko jest w normie. U mnie w 21 dniu po punkcji - pęcherzyk 0,79 cm. Pani dr powiedziała, że serduszko widać w 6 tyg 4 dniu ciąży, a to Twój 5 tydz 2 dzień (tak dobrze liczę?). Jak się czujesz? Masz już mdłości, cycki bolą, jakieś inne objawy?
szczerbatka
Bziumelka dla porównania mogę Ci napisać, że w 17 dpt w jamie macicy miałam widoczny pojedynczy pęcherzyk ciążowy mGS 5,5 mm. Zdjęcie miałam podobnej jakości, wiec wydaje mi sie, ze Twoje tez jest ok.
Dziś jestem w 28 dpt i mam nadzieje, że podczas wizyty zobaczę serduszko.
Dziś jestem w 28 dpt i mam nadzieje, że podczas wizyty zobaczę serduszko.
kasik36
Bziumelka myślę, że za wcześnie na cokolwiek innego jak pęcherzyk ciążowy, zdjęcie piękne, marzenie każdej z nas, ciesz się kochana, to Twój pierwszy Dzień Matki :-)
reklama
No to mnie kochane uspokoiłyście bo ja się w ogóle na tym nie znam...
Oktavi wydaje m się że u mnie to 5t1d ostatnią miesiączke miałam 20 kwietnia...
Co do objawów to raczej nie mam, na wieczór czuję "gulę" w gardle ale nie zbiera mi się na wymioty, piersi powiększone ale nie jakoś wyjątkowo... Jedyne co ostatnio miałam to wzdęcia.
Oktavi wydaje m się że u mnie to 5t1d ostatnią miesiączke miałam 20 kwietnia...
Co do objawów to raczej nie mam, na wieczór czuję "gulę" w gardle ale nie zbiera mi się na wymioty, piersi powiększone ale nie jakoś wyjątkowo... Jedyne co ostatnio miałam to wzdęcia.
Podziel się: