reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
labo75 - A nie masz przypadkiem luteiny pod język na zbyciu bo chciałabym sobie sama dołączyć ją po transferze a nie chce lekarza prosić o receptę żeby tłumaczyć się po co i dlaczego.

Dziewczyny może któraś z Was ma na zbyciu luteinę pod język , chętnie odkupię.

kikifish87 to jeszcze pare dni bedziesz sie czula tak fajnie..... :-)

Jo.M wiesz co czuje sie lepiej... ale jeszcze najgorzej jest rano i wieczorem jak kaszle... :-) ale przejdzie.... te dni co siedzie w domu pomogly mi...

p.s tak Zula na wakacje pojechala... :tak:
Foote to super... gratuluje... :tak:

Jo.M mam jedno opakowanie ale zastanawiałam się czy nie będzie mi później potrzebny bo jeśli jest ryzyko przedwczesnego porodu to luteina wstrzymuje czynność skurczową macicy chyba , że potrzebujesz dopiero za jakiś czas ?
Zapomniałam napisać , że zostało mi też coś koło 20 tabletek metypredu więc mogę dorzucić jakby co.

Ostatnia edycja:
labo75 - Ok rozumiem . Mi się nie pali także jakby co to znowu za jakiś czas Ci się przypomnę. Dzięki

Olusia - To jak to jest że nic nie wiem że Zula pojechała:baffled: Tak bez mojej zgody. :-D. Dobrze że już trochę lepiej u Ciebie ale z drugiej strony to te przeziębienie Ci się już długo ciągnie. Idź może po jakieś antybiotyki do lekarza.

Jo.M. tez dowiedzialam sie o wyjezdzie Zuli przez przypadek... :-) umowilam sie z lekarzem ze jak mi do jutra nie poprawi mi sie to pojde do niego... dzis siedze w domku juz 3 dzien... :-) wiem ze to malo ale lepsze to niz chodzenie do pracy....ale ja mam antybiotyk tylko wiesz u mnie zawsze kaszel trzyma sie dlugo...

Olusia - Ok , to odpoczywaj sobie i jak coś to jutro do lekarza. A Zula to psotnica jedna pojechała , wyleguje się teraz a my co , do roboty.:baffled:

Jo.M. he he a potem Zula bedzie pracowac a my obijac sie he he :-) tak mysle musze zdecydowac co z jutrem bo mam dniowke w pracy... ech.. :-(

reklama
Olusia - Wiesz jak to będzie , zanim my pojedziemy na wakacje ja np w sierpniu to Zula już zdąży 2 wyjazd zorganizować. :-) Ok muszę kończyć bo mam masę pracy. Lecz się kobieto , może poproś M o jakieś okłady z nagiego ciała , na 100% Ci pomoże:-D:-D:-D. Buziaki do jutra

Do góry