reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
labo75 - A nie masz przypadkiem luteiny pod język na zbyciu bo chciałabym sobie sama dołączyć ją po transferze a nie chce lekarza prosić o receptę żeby tłumaczyć się po co i dlaczego.
Dziewczyny może któraś z Was ma na zbyciu luteinę pod język , chętnie odkupię.
Dziewczyny może któraś z Was ma na zbyciu luteinę pod język , chętnie odkupię.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
kikifish87 to jeszcze pare dni bedziesz sie czula tak fajnie..... :-)
Jo.M wiesz co czuje sie lepiej... ale jeszcze najgorzej jest rano i wieczorem jak kaszle... :-) ale przejdzie.... te dni co siedzie w domu pomogly mi...
p.s tak Zula na wakacje pojechala...
Foote to super... gratuluje...
Jo.M wiesz co czuje sie lepiej... ale jeszcze najgorzej jest rano i wieczorem jak kaszle... :-) ale przejdzie.... te dni co siedzie w domu pomogly mi...
p.s tak Zula na wakacje pojechala...
Foote to super... gratuluje...
Jo.M mam jedno opakowanie ale zastanawiałam się czy nie będzie mi później potrzebny bo jeśli jest ryzyko przedwczesnego porodu to luteina wstrzymuje czynność skurczową macicy chyba , że potrzebujesz dopiero za jakiś czas ?
Zapomniałam napisać , że zostało mi też coś koło 20 tabletek metypredu więc mogę dorzucić jakby co.
Zapomniałam napisać , że zostało mi też coś koło 20 tabletek metypredu więc mogę dorzucić jakby co.
Ostatnia edycja:
Jo.M.
labo75 - Ok rozumiem . Mi się nie pali także jakby co to znowu za jakiś czas Ci się przypomnę. Dzięki
Olusia - To jak to jest że nic nie wiem że Zula pojechała Tak bez mojej zgody. . Dobrze że już trochę lepiej u Ciebie ale z drugiej strony to te przeziębienie Ci się już długo ciągnie. Idź może po jakieś antybiotyki do lekarza.
Olusia - To jak to jest że nic nie wiem że Zula pojechała Tak bez mojej zgody. . Dobrze że już trochę lepiej u Ciebie ale z drugiej strony to te przeziębienie Ci się już długo ciągnie. Idź może po jakieś antybiotyki do lekarza.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Jo.M. tez dowiedzialam sie o wyjezdzie Zuli przez przypadek... :-) umowilam sie z lekarzem ze jak mi do jutra nie poprawi mi sie to pojde do niego... dzis siedze w domku juz 3 dzien... :-) wiem ze to malo ale lepsze to niz chodzenie do pracy....ale ja mam antybiotyk tylko wiesz u mnie zawsze kaszel trzyma sie dlugo...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Jo.M.
Olusia - Wiesz jak to będzie , zanim my pojedziemy na wakacje ja np w sierpniu to Zula już zdąży 2 wyjazd zorganizować. :-) Ok muszę kończyć bo mam masę pracy. Lecz się kobieto , może poproś M o jakieś okłady z nagiego ciała , na 100% Ci pomoże. Buziaki do jutra
Podziel się: