reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kiki – ZACISKAM MEGAKCIUKASY ZA TWOJE JUTRZEJSZE CRIO, POWODZENIA &&&&&&&&&& Będę bardzo wdzięczna jak zapytasz dr jutro o te suplementy :tak:

MARZEC:

5: kikifish87 - wyczekiwany, udany criotransfer
7: Uda sie - II podglądanko
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: Bzibziok - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: lenkabar - drugie spotkanie z dzidzią
11: Uda sie - pierwsze podglądanko
11: Mammoni - punkcja
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna

reklama
aga17070, wcześniejsze badania nasienia też były takie kiepskie, czy może teraz mąż chorował, miał jakiś uraz ? co lekarz mówi, jakaś suplementacja, leki, może zmiana diety ? Wiesz do ivf potrzebnych jest kilku chłopaków, tyle ile będziesz miała komóreczek więc może da się poprawić wyniki. Trzymam kciuki &&&&.

aga17070 A nie kwalifikujesz sie?? Czy poprostu wolisz ominąć kolejki? U nas też głównym problemem to nasienie mojego M, morfologia 0% zaś z ruchliwość mieści się w normie, chociaż jest na granicy. U jakiego lekarza jesteś? Ja byłam u dr Gizlera.
Bzibziok myśle że spokojnie mozesz na chwilę zastąpić lutkę duphastonem.

Ostatnia edycja:
pobrano 16 komórek:biggrin2: ból po taki ostry że skończyło się kroplówką :szok: w piątek o 12:30transfer 1 lub 2 i dowiem się ile sie zapłodniło:biggrin2: czyli 3 dniówki podadzą

montana8 zbyt długie kolejki. Póki mam środki będe probować. Ja byłam u lekarza Żórawskiego.

W takim razie trzymam kciuki za Ciebie ;). Mój M łykał długo androvit, ale poprawiala sie morfologia na 2% po czym spadałą, teraz lekarz zlecil mu przez 3 m-ce Profertil. Zobaczymy w maju co to bedzie ;)

Mammoni teraz kciki by jak najwiecej sie zaplodnilo komoreczek ;-)

reklama
Aga, a co konkretnie bierze??Bo mojemu mężowi pogorszyło się po tabletkach, które były teoretycznie na polepszenie, więc z tym należy uważać! za to polecam soczki ze świeżych owocków, ja przez rok robiłam z marchewek, pomarańczek i jabłek, czasami też warzywne.
Więcej ryb, mniej smażonego, orzechy brazylijskie, itd.
U nas dwa lata trwało takie podreperowywanie męża.

Do góry