reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niestety, należę, do tych co to słodycze strasznie kuszą, mój mąż mógłby w ogóle nie jesć więc póki jest mój tata u nas, który jest tak samo ciasto żerny jak ja, korzystam i piekę:)
Bo na co dzień to nie mam dla kogo.
Tak, a potem zaczynam kombinowanie jak tu zrzucić te wszystkie ciastka, których się najadłam;)

reklama
mmm...teraz mamy zakaz, do punkcji...
w zeszłym roku się wzięłam za siebie i ćwiczyłam Chodakowską, nawet mi się udało wrócić do wagi z czasów liceum, czyli 12 kg, teraz trochę staram się przynajmniej pilnować. Z racji na remont nie mam czasu na ćwiczenia i zdrowe żywienie.

Ostatnia edycja:
dziewczyny to jak z tymi zatwardzeniami? leki po transferze mogą je powodować?

Nie wiem czy leki to powodują, ale podobno początkowa ciąża, a przynajmniej kiedyś tak gdzieś czytałam, że to jeden z objawów;)
ale czego to ja jeszcze nie czytałam odnośnie objawów:)

dorotav – kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę.

martaczi – a co u Ciebie, jak się czujesz, gdzie się podziewasz?? Mam nadzieję, że się nie stresujesz jutrzejszym badaniem, ponieważ wszystko będzie w porządku :tak: &&&&&&&&&&&&&

lenkabar – życzę Ci, aby jutro pobrali jak najwięcej jajeczek super jakości :-)

Madzia76, majka201 - &&&&&&&&&& za Wasze piękne betki :tak:

Juhasek, Renia - witajcie.

LUTY:

3: dorotav - wizyta u immunologa
3: martaczi - badanie prenatalne
3: lenkabar - punkcja
3: Madzia76 - kolejna wysoka beta
3: majka201 - wysoka beta

4: Bzibziok - pierwsze podglądanko
5: Jogo – kolejna wizyta i USG maluszka
6: majka201 - wysoka beta
7: mmm… - wysoka beta
7: Hope84 - wysoka beta
7: montana8 - wysoka beta
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
10: genna - kolejna wizyta u immunologa
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka

a właśnie widziałam że zaczął się temat sexu :-p to mam pytanko, kochane powiedzcie mi jak to jest teraz po transferze można uprawiać sex czy lepiej się wstrzymać d32f546b64f4a3613e886d76eb486b53.gif:zawstydzona/y:

Załączniki

• d32f546b64f4a3613e886d76eb486b53.gif
    d32f546b64f4a3613e886d76eb486b53.gif
    9,6 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Do góry