reklama
mmm...
Fanka BB :)
Zadzwonię w pn do kliniki. Zobaczymy co mi powiedzą?
może w klinice wypiszą ci receptę/? a może na pogotowiu by wypisali?
No właśnie z tym może być problem bo moja klinika jest mała i tam jestctylko jedenmlekarz ;/ ten ktory jest na utlopie. Ale jak tam byłam ostatnio po wupis to ludzie czekali w kolejsce to może ktoś przyjmuje w zastepstwie? Zadzwonie w pn to się dowiem.
mmm...
moja klinika też jest malutka a recepty wypisują babki w recepcjiNo właśnie z tym może być problem bo moja klinika jest mała i tam jestctylko jedenmlekarz ;/ ten ktory jest na utlopie. Ale jak tam byłam ostatnio po wupis to ludzie czekali w kolejsce to może ktoś przyjmuje w zastepstwie? Zadzwonie w pn to się dowiem.
Esiek
Hej, hej
Wczoraj pisałam z telefonu i krótko więc raz jeszcze Madzia76 - ogromne gratulacje, oby beta pięknie rosła. Cieszę się, że twoja walka została wreszcie wynagrodzona i tym bardziej się cieszę, że Vitro Live ma kolejny sukces Kolejna będzie lenkabar a potem ja i tak jak mówiłam -za dwa miesiące będziemy wszystkie w ciąży. Co do tych plamień i duphastonu - weź tak aby ci starczyło do poniedziałku, moim zdaniem im więcej tym lepiej - oczywiście bez przesady ale 4 dziennie spokojnie bierz.
Madzia mam też pytanie z innej bajki - w jakich godzinach jest czynne labo w Vitro?
Wczoraj się dowiedziałam, że moja daleka znajoma także jest po pierwszym in vitro i także udane także - coraz więcej sukcesów - suuuper!!!
AniaSK - witam Cie, po część bardzo dobrze Cie rozumiem, ja o poronieniu dowiedziałam się w 9 tygodniu. Kochana nik nie będzie Cię oceniał - wiele z nas zrobiłoby to samo, myslę że każda z nas pragnie dziecka jak powietrza ale niewiele urodziłoby świadomie chore dziecko. na pewno kolejnym razem się uda!
Wczoraj pisałam z telefonu i krótko więc raz jeszcze Madzia76 - ogromne gratulacje, oby beta pięknie rosła. Cieszę się, że twoja walka została wreszcie wynagrodzona i tym bardziej się cieszę, że Vitro Live ma kolejny sukces Kolejna będzie lenkabar a potem ja i tak jak mówiłam -za dwa miesiące będziemy wszystkie w ciąży. Co do tych plamień i duphastonu - weź tak aby ci starczyło do poniedziałku, moim zdaniem im więcej tym lepiej - oczywiście bez przesady ale 4 dziennie spokojnie bierz.
Madzia mam też pytanie z innej bajki - w jakich godzinach jest czynne labo w Vitro?
Wczoraj się dowiedziałam, że moja daleka znajoma także jest po pierwszym in vitro i także udane także - coraz więcej sukcesów - suuuper!!!
AniaSK - witam Cie, po część bardzo dobrze Cie rozumiem, ja o poronieniu dowiedziałam się w 9 tygodniu. Kochana nik nie będzie Cię oceniał - wiele z nas zrobiłoby to samo, myslę że każda z nas pragnie dziecka jak powietrza ale niewiele urodziłoby świadomie chore dziecko. na pewno kolejnym razem się uda!
Witam Was wszystkie,dawno mnie tu nie było...8 listopada miałam transfer ale niestety się nie udało...w między czasie dużo się wydarzyło,szpital na drugi dzień po transferze,ostry stan zapalny jelit no i 10 stycznia laparoskopia. Podczas laparoskopi decyzja laparotomia...wolnej chwili opisze wszystko po kolei. Lilia pytałas o laparoskopie,powinno się ją wykonać do 12 dnia cyklu najpóźniej,nie wazne czy będzie diagnostyczna czy zabiegowa.
Kaatik,a to zapalenie jelit to po transferze? No i jak stwierdzili że to zapalienie? Miałaś usg czy jeszcze inne badania?Ja 13 dni temu przeszłam poronienie. Miałam łyżczkowanie i dwa dni po tym zaczęły boleć mnie jelita...biorę antybiotyk(po poronieniu) i debretin na jelita ale coś słabo działa. A mam wrażenie że lekarze ignorują moje obawy że cos się złego dzieje z moimi jelitami....Będę wdzięczna za info. pozdrawiam, Ania
reklama
Aniu trafiłam z silnymi bólami w okolicach pepka,miałam bardzo podwyzszone crp,okazało się że to jelita. Ja mam endometrioze,która zaatakowała mi układ pokarmowy,dużo zrostow...a ten stan zapalny powstał przez zrosty i na pewno wplyw miały hormony oraz encorton to była moja druga pelna stymulacja. Sorki za literówki ale piszę z kom.
Podziel się: