reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

wlasnie u mnie tak bylo i dlatego mysle, ze zaciazyla i nie moze sobie miejsca znalezc:happy2: hormony buzuja, ma wlasnie implantacje i ja nosi:cool2: byleby nie do monoplu...jak mnie:tak: wtedy..bo 3 dni chorowalam:-D u kolezanki:confused2:

reklama
UDA SIE dobrze kojarzysz,jest nas kilka na forum, co niedawno zaciazyly, sa i takie co juz maja dzidzie, kazda ma swoj czas
a ja tak mam, ze pojawiam sie i znikam.....:szok:

Uda sie ja też robię żele i do ostatniej punkcji miałam zrobiony francuski, żeby płytka była widoczna. Nie używałam perfum, tylko antyperspirant bezzapachowy, balsam bezzapachowy ale tylko w dniu punkcji.

tylko naturalnie, o czym tez nie wiedziala, ja to mowie, ze jakis alkohol z przemytu chyba od wielodzietnej rodziny z fluidami miala:cool2:

a kolezanka 38 lat skonczyla i to byl dla niej szok:szok: obiesmy madre byly,jak mlode glupie siksy a tu stare baby i takie glupoty nam wtedy ach:shocked2:

MagdaM może nie czytaj netu przez chwilę, zrób sobie kakao i obejżyj jakiś lekki film to się zrelaksujesz trochę :tak: A jak tam implantacja zakończona ?czy jeszcze troszkę krwawisz?

wlasnie u mnie tak bylo i dlatego mysle, ze zaciazyla i nie moze sobie miejsca znalezc:happy2: hormony buzuja, ma wlasnie implantacje i ja nosi:cool2: byleby nie do monoplu...jak mnie:tak: wtedy..bo 3 dni chorowalam:-D u kolezanki:confused2:

wystarczy się na chwilę odwrócić i już mnie obgadujecie:dry:. nie czytam neta jako tako tylko forum nasze mam włączone. czekam na męża bo już jedzie z pracy i nie wiem jak mu to wszystko delikatnie opowiedzieć. on jeszcze nie wie nawet że mrozaczków nie mamy.
właśnie wkładałam luteinę i palec brudny brunatno, na podpasce też brunatno.

a jeśli chodzi o relaks to zaraz sobie spagetti zrobimy i obejrzymy mój najukochańszy serial Morderstwa Midsomer, a teraz oglądam Napisała Morderstwo :-)

Uda się, przepraszam teraz patrzę ze tak zajełam się sobą, ze nie przywitałam Cię;-) tak więc witam i trzymam kciuki żebyś szybko doczekała się maleństwa i była tutaj z nami tylko dlatego że fajne babki tutaj są:-D

Kasik36 to już brzmi akceptowalne...a francuski od pewnego czasu za mną chodził :-) Kiedy w lutym pochodzisz? Ja tez w lutym, ostatni tydzień...chyba, ze pi drodze coś nieprzewidzianego sie wydarzy, ale nie chce o tym myślec nawet!

reklama
MAGDA33 tak idz zjedz,obejrz co tam lubisz i ....sam,a piszesz,ze teraz palec brunatny,to jest IMPLANTACJA NA BANK, ja ci to mowie, mialas naczynko dzidziusw nie sie wbil i stad to wszystko, jeszcze dziewczynom tu fluidy na dniach bedziesz slac:tak:

Do góry