reklama
kasik36
Fanka BB :)
Uda sie ja też robię żele i do ostatniej punkcji miałam zrobiony francuski, żeby płytka była widoczna. Nie używałam perfum, tylko antyperspirant bezzapachowy, balsam bezzapachowy ale tylko w dniu punkcji.
MagdaM33
MagdaM może nie czytaj netu przez chwilę, zrób sobie kakao i obejżyj jakiś lekki film to się zrelaksujesz trochę A jak tam implantacja zakończona ?czy jeszcze troszkę krwawisz?
wlasnie u mnie tak bylo i dlatego mysle, ze zaciazyla i nie moze sobie miejsca znalezc hormony buzuja, ma wlasnie implantacje i ja nosi byleby nie do monoplu...jak mnie wtedy..bo 3 dni chorowalam u kolezanki
wystarczy się na chwilę odwrócić i już mnie obgadujecie. nie czytam neta jako tako tylko forum nasze mam włączone. czekam na męża bo już jedzie z pracy i nie wiem jak mu to wszystko delikatnie opowiedzieć. on jeszcze nie wie nawet że mrozaczków nie mamy.
właśnie wkładałam luteinę i palec brudny brunatno, na podpasce też brunatno.
a jeśli chodzi o relaks to zaraz sobie spagetti zrobimy i obejrzymy mój najukochańszy serial Morderstwa Midsomer, a teraz oglądam Napisała Morderstwo :-)
Uda się, przepraszam teraz patrzę ze tak zajełam się sobą, ze nie przywitałam Cię;-) tak więc witam i trzymam kciuki żebyś szybko doczekała się maleństwa i była tutaj z nami tylko dlatego że fajne babki tutaj są
Kasik36 to już brzmi akceptowalne...a francuski od pewnego czasu za mną chodził :-) Kiedy w lutym pochodzisz? Ja tez w lutym, ostatni tydzień...chyba, ze pi drodze coś nieprzewidzianego sie wydarzy, ale nie chce o tym myślec nawet!
MagdaM33
tylko naturalnie, o czym tez nie wiedziala, ja to mowie, ze jakis alkohol z przemytu chyba od wielodzietnej rodziny z fluidami miala
nie no posikam się
reklama
Molla
MAGDA33 tak idz zjedz,obejrz co tam lubisz i ....sam,a piszesz,ze teraz palec brunatny,to jest IMPLANTACJA NA BANK, ja ci to mowie, mialas naczynko dzidziusw nie sie wbil i stad to wszystko, jeszcze dziewczynom tu fluidy na dniach bedziesz slac
Podziel się: