reklama
Molla
Fanka BB :)
MMMM swieta racja,kiedys byl gbur straszny,my nawet chcielismy zrezygnowac i gdzie indziej przystapic przed drugim ivf,ale do kielc ode mnie najblizej,fakt ponad 100 km.ale najblizej,a nie mielismy mozliwosci by dalej uderzyc,chodzi o prace,gdzie moglismy sie tylko na kilka godzin wyrwac,i tak szef cierpliwy jak my po klka przynajmniej wizyt w miesiacu od lat,wiec o kilkudniowy urlop nawet niechcielismy prosic
Ja Z to zawsze zapominam o co miałam się spytać . Zawsze mówi , zmienia temat , śmieje się i wychodze jak ta .... A teraz to już chyba całkiem zwątpiłam po wczorajszej wizycie . Co będzie to będzie . Jakiś cud może się zdarzy wkońcuuu.
Molla
LALKA czemu tak myslisz,co ty????
A codo cudow,to ja nim jestem,tak ze uwierz,20 lat staran,slabiutki zarodek,podejrsewam ze do blastocysty na szkielku by nie dotrwal,gdyz w 3 dobie mial tylko 5 komoreczek,moja beta 7!!!! Miesniaki,lozysko,krwawienia,choroby,od 5 tygodnia 6 razy antybiotyki bralam,rwanie zeba ze znieczulenie, zatrucie,sra....ka na kilometr przez 3 tygodnie i trzyma sie malenstwo
pragne by dotrwac,by urodzic zdrowe dziecko.
W karcie ciazy mam wpisane,to moja 7 ciaza,a lacznie 8 dzieciatek,bo i blizniacza byla i pozamaciczna ledwo mnie uratowali w ostatniej chwili pekl mi jajowod,moj chlop po 50 tce, mi niewiele brakuje i....CUDA SIE ZDAZAJA
A codo cudow,to ja nim jestem,tak ze uwierz,20 lat staran,slabiutki zarodek,podejrsewam ze do blastocysty na szkielku by nie dotrwal,gdyz w 3 dobie mial tylko 5 komoreczek,moja beta 7!!!! Miesniaki,lozysko,krwawienia,choroby,od 5 tygodnia 6 razy antybiotyki bralam,rwanie zeba ze znieczulenie, zatrucie,sra....ka na kilometr przez 3 tygodnie i trzyma sie malenstwo
pragne by dotrwac,by urodzic zdrowe dziecko.
W karcie ciazy mam wpisane,to moja 7 ciaza,a lacznie 8 dzieciatek,bo i blizniacza byla i pozamaciczna ledwo mnie uratowali w ostatniej chwili pekl mi jajowod,moj chlop po 50 tce, mi niewiele brakuje i....CUDA SIE ZDAZAJA
Ostatnia edycja:
Molla
Wogole to ja myslalam od poczatku,ze z tego zarodeczjkka nic nie bedzie,az mi glupio,i po transferze jeszcze z chlopem mialam klotnie,to jak nastolatka zwialam z domu do kolezanki,i pilam i palilam i co tylko mozna,odstawilam leki, bo myslalam, ze nic az wstyd stara i glupia,ale mi psychika siadla,jak zrobilwm bete 7 wyszla,to myslalam ze biochemiczna i odstawilam leki i specjwlnie poszlam u kolezanki do roboty na ogrod by przyspieszyc okres, a tu co a tu jest!!!!
<zawsze sie piescilam,witaminki,lejarstewka,wszysyko zdriwe i co inic
A tu wszystko co niedozwolone i zaczepil sie, tak ze kiedy sie niespodziewamy to moze byc wlasnie to!!!!!!
<zawsze sie piescilam,witaminki,lejarstewka,wszysyko zdriwe i co inic
A tu wszystko co niedozwolone i zaczepil sie, tak ze kiedy sie niespodziewamy to moze byc wlasnie to!!!!!!
Dr Z zmienił zdanie miał być długi protokół a jednak będzie krótki . Nie widział mnie 3 tyg i zauwazył chyba jak przytyłam po Marvelonie i wogóle . Nigdy nie byłam szczupła a teraz to już przesada dopuściłam się do takiego stanu . Wracając do rzeczy stwierdził iż przy mojej nadwadze nie dam rady iść długim protokołem ... I to mnie martwi teraz najbardziej bo może dlatego się nie udało za 1 razem bo musiałabym np schudnąć . Niewiem co myśleć ....
P.S. Ja z M też palimy , odstawiłam papierochy na dwa dni i spowrotem . świństwo jak niewiem ale trudno się pozbyć nałogu
P.S. Ja z M też palimy , odstawiłam papierochy na dwa dni i spowrotem . świństwo jak niewiem ale trudno się pozbyć nałogu
Ostatnia edycja:
Molla hak czytam takie historie jak Twoja to wiara mi powraca. Moje zarodki też nie były najlepsze ten najlepszy był chyba 3 klasy. Do tego pale co prawda od transferu zeszlam z 20 albo więcej na 5 ale i tak mam wyrzuty sumienia. Jeszcze bardziej trzymam kciuki za Was. Lalka zvtymi kilogramami coś o tym wiem schudłam 25 kg. Ale jak się stymulowalam to kilogram dziennie szedł do góry. Na szczęście udało mi się je zbić. A u Ciebie lekarz też coś zaradzi przy krótkim protokole będziesz miała szybciej kruszynke w sobie.
Molla
LALKA zdaj sie na to,co on chce,ja pierwszym razem mialam dlugi i ...mialam ZERO ZARODKOW,potem pojechalam na kontrol w 2 dc. I spytal czy nie chcemy ivf,bo widzi pechersyki,my oczy,kasy niet,ale obdzwonilismy,pozyczylismy i po 10 dniach w slepo mialam punkcje i mialam kilka zarodkow,tak ze czy taki czy taki protokol to zalezy od osoby.
Nie martw sie,zobaczysz bedziesz miala piekne zarody
P.s.ja tez nie mala,ale z tym pampersem na 110kg to moj chlop przesadzil,on nie powiedzial ile mam kilo....ON POKAZAL KOBIECIE W APTECE
Nie martw sie,zobaczysz bedziesz miala piekne zarody
P.s.ja tez nie mala,ale z tym pampersem na 110kg to moj chlop przesadzil,on nie powiedzial ile mam kilo....ON POKAZAL KOBIECIE W APTECE
reklama
Podziel się: