reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
basidrak z calego serca trzymam kciuki za twoja dzidzie, badz silna dla niego.
olusia i Jo.m szczerze to jestem załamana tymi naszymi niepowodzeniami, miałam taka chol...a wielka nadzieje i myslalam ze bedzie dobrze, tak mi przykro bo myslalam ze jak sie spotkamy to bede mogla pogłaskac was po brzuszku a ja dołaczyłabym do was w lutym...... no nic uda sie nastepnym razem, taka wielka nadzieje mam
zula olusia jo.m to moze sie uda nam spotkac i wypic za nasze niepowodzenia, ostatnio jeszcz chyba lilia byla chetna na spotkanie? a to ogolnie to co z naszym spotkaniem? po nowym roku czy jeszcze w grudniu?

dziewczyny grutuluje pozytywnych bet i trzymam kciuki za transwery i zarodeczki.

Bziumelka -ja biore Gonal 150j...dzisiaj ostatni zastrzyk...
Dziewczyny ja naprawde nie moge podejsc do punkcji 11 grudnia bo meza nie mam przy sobie...dopiero przyleci z ie w nocy haha...
Minni27,33ewcia33-ogromnie sie ciesze waszym szczesciem i dobrze ze wszystko okey :)
Zuzia2011 ja podchodze prywatnie wiec oby bylo jak najwiecej tych dojrzalych jajeczek :)

Mój Boże dziewczyny nie było mnie raptem 18 godzin a tu tyle do nadrobienia, szok :szok:

Nie ogarniam wszystkich, przepraszam :sorry2:

Olusia tak strasznie mi przykro, byłam pewna, że dozujesz nam emocje ale pozytywnie a tu takie rozczarowanie :-(

Basidrak Twój zarodeczek żarty sobie chyba z Ciebie i doktorka robi i się chowa ;-):-)

Labo gratuluję nawet nie po cichu a głośno - G R A T U L U J Ę !!! :-):tak::-)

Lawendowy czekamy na wieści kto u Ciebie mieszka :-)

Niepokorna nieźle naprodukowałaś jajeczek :-)

Yplocka życzę Ci, żeby dni do bety zleciały jak najszybciej :tak:

Hope i inne dziewczyny które pisały o zamrożeniu komórek - u mnie nie było takiego problemu bo po pierwsze mam ponad 35 lat więc zapłądniają wszystkie a po drugie niestety miałam tylko 3 dojrzałe komórki, które i tak się nie zapłodniły więc dla mnie to zupełnie bez różnicy. Ale zgadzam się, że powinni zapładniać wszystkie i ewentualnie płacić dodatkowo za mrożenie ponad limit 6 blastocyst, to byłoby bardziej rozsądne. No ale nie my pisałyśmy program - NIESTETY!!!

Niepokorna a w jakiej klinice jesteś?? Ile będziecie podawać zarodków??
Ja dzisiaj mam przedostatni zastrzyk a dawke tez 150j.m. tylko wczesniej przez 3dni bralam jeszcze merional 75j.m.

Madzia i Piotr nieźle tak po cichaczu cała stymulacja, punkcja itp. nie tak jak my, opisujemy prawie każdy zastrzyk, kłucie jajników itp ;-):-D Kciukasy, żeby zarodeczki też po cichaczu zostały z mamusią :tak::tak::tak:

no niestety po cichaczu bo nie miałam kiedy tu zagladac zapłodniły sie tylko 3 ,podali mi 2 zarodki 7b i 8a a trzeci zobacza czy dotrwa do 5 doby,w poniedziałek sie dowiem.13.12 musze zrobic estradiol,progesteron i hcg:tak:

reklama
Do góry