reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek wiedzialam ze dzis bedzie szczesliwy dzien:)
Ogromne gratulacje,bylam pewna ze Ci sie uda!!!! Bardzo sie ciesze:-)

Ja juz po wizycie:) beta ponad 19000 ;) na USG widac pecherzyk ciazowy z malutka kropeczka :) wszystko jest ok. Za 10 dni powinnam juz uslyszec serduszko :)

Esiek - No super , w końcu dobre wiadomości. Gratuluję:-D:-D:-D

Zula - Byłam w Katowicach na Krzywej

Giza - Też by mi się przydał taki urlop , leżeć i o niczym nie myśleć.
Mówisz , że zbierasz się znowu do walki , super. Trzymam kciuki. A o co pytałaś na tym forum z Novum jeżeli można wiedzieć?

Hope - Tak ja już wcześniej wypytałam Blue o to jak to wygląda z adopcją zarodka. Jesteśmy z tej samej kliniki także wiem o co chodzi. Ona miała 2 x 3 -dniowe bąbelki podane.

Minni - Super , że wszystko ok. To przed świętami jeszcze serduszko usłyszysz :-)

Ostatnia edycja:
Minni kurcze cały czas śledzę Twoją historię, jesteś mi szczególnie bliska bo miałaś punkcję tego samego dnia co ja i gdyby mi się udało też bym już oglądała małą kropeczkę:sorry2::zawstydzona/y: Ale cieszę się Twoim szczęściem :-)

Kasik36: dziekuje tak cieplutko mi sie zrobilo na serduszku jak przeczytalam wiadomosc od Ciebie :*
Ja za Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, wierze ze Ci sie uda przy kolejnym podejsciu :* :)

Esiek gratuluję!!!! No normalnie w moczu czułam że Ci się uda :-D:-D:-D

Kasik dzięki za info o Jane :-) też zastanawiałam się co u niej

Hope :-* jakie teraz masz plany? Będziesz robić histeroskopie?

Minni gratuluję! Lada moment i będzie serduszko :-)

Ostatnia edycja:
Minni bylam pewna,ze wszystko bedzie dobrze...teraz tylko cierpliwie czekac na serduszko a na pewno bedzie...jaka piekna beta 4444 :-)

Smerfeta
mialam w zeszlym miesiacu histeroskopie, mialam malutenki zroscik i dr go usunal chociaz mowil,ze on na pewno nie przeszkadzal w zajsciu...
Do konca roku odpoczynek, nie chce sie stresowac przed swietami, lece tez do Anglii wiec wolalam nie kusic losu...
W styczniu mam miec scratching i w nastepnym cyklu po nim crio...

reklama
Do góry