reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M to fajna masz prace i ciekawa... :-) fajnie ze mozesz popracowac w domu, ja takiej mozliwosci nie mam, musze isc do szpitala na dyzur :happy:

Lilia - Chociaz ja uwazam ze bardziej tempa igla byla w fraxiparynie co bralam niz teraz we Fragminie... hmmm no ale tak czy siak sa siniaki... :laugh2:

Oktavi ja wlasnie jak podaje sobie zastrzyk to leze w lozku, czasem wstaje wczesniej a czasem leze jeszcze troche po nich... wiec chyba nie ma na to reguly... sa i tyle... ale co tam siniaki, wazne by sie udalo... :tak:

Odnosnie zmywarki to tez bede sie cieszyc i bede miala spokoj od mycia garow... bo normalnie szalu dostaje...

reklama
Olusia - to ja od razu proponuję Ci tabletki do zmywarki Fairy Platinum, są rewelacyjne :-) Są trochę drogie, ale wg mnie bardzo dobre, naczynia się super domywają. Ostatnio byłam w Macro i były takie paczki 10 szt. po 8 zł, kupiłam 10 paczek :-D

Lilia dzieki za informacje, przyda sie, jak bede kupowac tabletki... :-) musze sobie zapisac gdzies nazwe..

Ale pogoda bleeee tylko zeby lezec w lozeczku..... he he :laugh2:

Magda o ile dobrze pamiętam ja nie miałam przerwy między antykami i lekami stymulującymi. Okres był, ale jakoś później.

basidrak czekamy na radosne info

Dziewczyny co to ma być z tymi sikańcami! Przywołuje Was do porządku.

Oktavi - Ja przeważnie na siedząco robię zastrzyki ale jutro wypróbuję na leżąco. dzięki

Lilia - zgadzam się zmywarka to najlepszy sprzęt , jak bym miała wybierać co wolę TV czy zmywarkę to wybieram zmywarkę.:tak: Te tabletki fairy pl. faktycznie są super ale cena też jest super. No Tobie udało się w super cenie kupić bo ja najtaniej kupowałam po ok. 25 zł za 20 szt (chyba tak to było). Ostatnio kupiłam jakieś nowe tabletki z ludwika , powiem tak szału nie ma chociaż nie powiem , że źle myją i płaciłam tylko 43 zł za 100szt + płyn gratis.

Dobra Laski muszę pracą się zająć . To do później:-)

Cześć dziewczyny :-) A ja z takim pytaniem do niedługo testujących: Czy bolą Was piersi?? Mnie bolały, a teraz już mniej.... :-(

olo2012 mnie od 3 dni pobolewaja mocniej i sa wrazliwsze, a najbardziej czuje jak zdejme stanik ... wczesniej nie bolalo mnie nic... a zaczelam juz brac leki 4 dni przed transferem.... chyba to sprawa indywidualna jest hmm....:-)

Jo.M nie opuszczaj nas... he he z toba razniej... nie no zartuje... praca to praca...

Zaraz do mnie kumpela przyjdzie na pogaduchy, mieszkalismy w tym samym bloku a potem sie przeprowadzilam... ale jestem u mamy wiec mieszkamy w tym samym bloku dalej...ma do mnie raptem pare pieter wyzej i ma do dyspozycji az 4 windy.. he he :tak: a popoludniu z kolejna kumpela na pizze ide... :happy:

Siaga ja przy mojej udanej IUI nie mialam plamienia ani nic... wiec nie wiem na ile to jest wiarygone.. moje znajome tez tego nie mialy... pewnie wiekszosc ludzi nie ma hmmm...

Ostatnia edycja:
Lkarz powiedzial aby zrobic test i bete dzis. To nie moj wymysl.
Krew ddana. Bolalo jak cholera.
Magda zastrzyki w brzuch to pikus. Ja sie rozpalakalam na samo slowo zastrzyk przed wszystkim.

Co do zmywarki mam od tygodnia i nikomu nie oddam. Cudowna sprawa ;)

reklama
Do góry