reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Naturalny
To tylko się cieszyć
Ja miałam taka chwilę jak zaczęło ze mnie lecieć, bo normalnie dostałam skurczy, ale za.to szybko poszło. 15 minut i po sprawie.Wystraszyłaś mnie bo jestem sama plus opiekuje się 15 miesięczną córką. Mąż jedynie co to mnie zastąpi z wizytą u weterynarza Nie czuje się na siłach żeby kierować.
Potem miałam już krwawienie jak przy okresie.
Za drugim razem niestety nie poszło samo i miałam zabieg.
U mnie było podobnie. Od rana troszkę krwi a po południu siedząc na kanapie poczułam jak coś ze mnie wychodzi. Jak wstałam to krew miałam nawet w skarpetkach. Ale nie bolało, potem już krew leciała jak normalny okres. Ja niestety byłam sama w domu ale w sumie nie potrzebowałam pomocy. Ale każdy inaczej, myślę, że powinnaś pomyśleć zeby ktoś był teraz z Wami... niewiadomo jak zareagujeszJa miałam taka chwilę jak zaczęło ze mnie lecieć, bo normalnie dostałam skurczy, ale za.to szybko poszło. 15 minut i po sprawie.
Gratulacje, piękne wiadomościJestem po wizycie.
Dzisiaj 7+0
Jest serduszko
Jeszcze nie słuchaliśmy ale widać, że bije
Lea2022
Moderator
Może, ale nie musiA ja jutro mam 5dpt mojej 5dniowej blastki 4BB. Mam zamiar spróbować z sikancem. Jak myślicie może być już coś widać?
Mi nie wychodziły nawet przy pozytywnej becie.A ja jutro mam 5dpt mojej 5dniowej blastki 4BB. Mam zamiar spróbować z sikancem. Jak myślicie może być już coś widać?
Mnie tak brzuch obecnie boli. Łapią mie takie skurcze że londuje na podłodze i zachodzę się z bólu. Położę małą spać i pojadę na sor. Bo to chyba nie jest normalne.Ja miałam taka chwilę jak zaczęło ze mnie lecieć, bo normalnie dostałam skurczy, ale za.to szybko poszło. 15 minut i po sprawie.
reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
Trzymaj się kochana.Mnie tak brzuch obecnie boli. Łapią mie takie skurcze że londuje na podłodze i zachodzę się z bólu. Położę małą spać i pojadę na sor. Bo to chyba nie jest normalne.
Lepiej skontrolować trzymaj się kochana.Mnie tak brzuch obecnie boli. Łapią mie takie skurcze że londuje na podłodze i zachodzę się z bólu. Położę małą spać i pojadę na sor. Bo to chyba nie jest normalne.
Podziel się: