Ja przy 2 iui robiłam testy negatywneJestem na zwolnieniu. Teoretycznie 10 maja mam sprawdzić tylko poziom progesteronu, a testować mam 14 maja. Ale nie wiem czy tyle wytrzymam![]()
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przy 2 iui robiłam testy negatywneJestem na zwolnieniu. Teoretycznie 10 maja mam sprawdzić tylko poziom progesteronu, a testować mam 14 maja. Ale nie wiem czy tyle wytrzymam![]()
Hej, komu się udało na accofilu ? Mi się udało ale poroniłam 7tc. Warto spróbować jeszcze raz ?Jeszcze mam pytanie do dziewczyn które brały accofil. W jakich godzinach robiłyście zastrzyk? Czy nie ma to znaczenia czy rano czy wieczorem?
A ty na jakim jesteś etapie?Ja przy 2 iui robiłam testy negatywnea przy in vitro mówię nie nie nie i nie będę robić. Nie robiłam. Pojechałam na krew i czekałam na telefon z kliniki co robimy dalej...
![]()
Też chętnie poczytam. Ja też już raz byłam na accofilu. I też mniej więcej w podobnym tygodniu doszło wtedy do poronienia.Hej, komu się udało na accofilu ? Mi się udało ale poroniłam 7tc. Warto spróbować jeszcze raz ?opowiedzcie swoje historie proszę
A robiłaś może szczepienia limfocytami? Bo ja mam allo mlr 0% i nie wiem czy się szczepić. Przy accofilu pierwszy raz zaszłam w ciążę.Też chętnie poczytam. Ja też już raz byłam na accofilu. I też mniej więcej w podobnym tygodniu doszło wtedy do poronienia.
Nie robiłam.A robiłaś może szczepienia limfocytami? Bo ja mam allo mlr 0% i nie wiem czy się szczepić. Przy accofilu pierwszy raz zaszłam w ciążę.
31 tydzień ciąży, mówią że dziewczynkaA ty na jakim jesteś etapie?