Dużo zdrówka dla WasMelduje się po rozpakowaniu
Poszło ekspresowo . Rano zaczęły odchodzić wody, „bawiliśmy” się tak do Ok 18. Pózniej zaczęło się coś dziać. O 21 pojechaliśmy do szpitala. Poczekałam 5 min na sale z basenem i ledwo zdążyłam do niej wejść . 3 skurcze parte i mały był na miejscu .
Filip 12.04
reklama
A w wolnej chwili napisz co zrobiłas że poszło takim ekspresem ?Dużo zdrówka dla Was
Karpatka89
Fanka BB :)
No i świetnie, niech tak będzie , życzę jej dużej rodzinki i dużo zdrówka muszę o tym pomyśleć bo na mnie czeka jeszcze 4
Ruda08
Ruda08
Pierwszy poród też był z tych szybszych ale ten to był ekspres. W jednej sekundzie miałam 7 cm rozwarcia a za 30 sekund było widać główkę .A w wolnej chwili napisz co zrobiłas że poszło takim ekspresem ?
Także jeżeli doczekam kolejnego to nigdzie się nie ruszam bo nie zdążę
Wezmę przykład z Ciebie i jak dam radę w lipcu i będzie wszystko wporzadku, to w następny okres jadę po następnego mrozaczkaPierwszy poród też był z tych szybszych ale ten to był ekspres. W jednej sekundzie miałam 7 cm rozwarcia a za 30 sekund było widać główkę .
Także jeżeli doczekam kolejnego to nigdzie się nie ruszam bo nie zdążę
Super, cieszę się, że u Was wszystko ok. To wspaniałe. Kręć cycusia ile się da, każda kropla to dla niej zdrowieŻycie kręci się wokół rozkręcania laktacji i odwiedzania małej . Nie ma kiedy nawet na forum wejść
U mnie dalej z laktacją słabo. Kupiłam nowy laktator z polecenia położnej - laktacyjnej, witaminki, masaże i czekam na jakieś efekty.
A Majeczka silna wojowniczka. Ordynator powiedział, że są w szoku (lekarze), że mała tak dobrze sobie radzi, jest silniejsza i w lepszym stanie niż dzieci od niej starsze. Dzisiaj przy wymianie rurki intubacyjnej chcą sprawdzić jak będzie sobie radzić z oddychaniem, ponieważ sama już próbuje oddychać. Jak będzie Dobrze to zamiast rurki będzie maska Ruchliwa ( małe ADHD), a od przwdwczoraj co chwila się uśmiecha co chwilę zrzuca czujnik z nóżki i komputer pokazuje że saturacji brak.
Gratulacje, zdrówkaMelduje się po rozpakowaniu
Poszło ekspresowo . Rano zaczęły odchodzić wody, „bawiliśmy” się tak do Ok 18. Pózniej zaczęło się coś dziać. O 21 pojechaliśmy do szpitala. Poczekałam 5 min na sale z basenem i ledwo zdążyłam do niej wejść . 3 skurcze parte i mały był na miejscu .
Filip 12.04
reklama
MamaAniola
Moje serdeczne gratulacje!!!! I powodzenia w dalszych planach!Hahahh, dokładnie czeka na mnie drużyna. Jak tylko okres dostanę to lecę dalej
Fajnie wiedzieć, że nie tylko ja jestem taka matka-wariatka
Podziel się: