jak cokolwiek jest na rzeczy to już powinno wyjść w badaniach. Beta wyjdzie pozytywna zanim sikance zaczną pokazywać wyniki.No powinnam zrobić ale czy nie A wcześnie ?
reklama
S
starająca się o dziecko
Gość
Ok trzeba zrobićjak cokolwiek jest na rzeczy to już powinno wyjść w badaniach. Beta wyjdzie pozytywna zanim sikance zaczną pokazywać wyniki.
Madame JS
Fanka BB :)
Tylko drugi wyszedł negatywny bo robiłam płytkowy a ten był strumieniowy i po papierosach kapcia mam w gębie i od rana mi niedobrze i często do toalety latam
Wiesz, chyba tutaj mało która dziewczyna poradzi Ci coś w tej kwestii, bo palenie już na etapie przygotowań do leczenia niepłodności nie jest raczej powszechną praktyką...Tylko mi niedobrze i jakbym miała kapcia w gębie
Nutka 1533
Fanka BB :)
My po USG połówkowym. Lekarz potwierdził, że dziewczynka i nazywa ją mendą, bo nie chce współpracować i ciągle się tyłkiem odwraca Malutka ma 411g i wszystko jest ok
S
starająca się o dziecko
Gość
Wiem powinnam żucicWiesz, chyba tutaj mało która dziewczyna poradzi Ci coś w tej kwestii, bo palenie już na etapie przygotowań do leczenia niepłodności nie jest raczej powszechną praktyką...
S
starająca się o dziecko
Gość
Musiałam się zwolnic z pracy bo zile wie czułam i led o wyrabiam w autobusie smród perfum jest okropnyWiesz, chyba tutaj mało która dziewczyna poradzi Ci coś w tej kwestii, bo palenie już na etapie przygotowań do leczenia niepłodności nie jest raczej powszechną praktyką...
U mnie na 8 podejsc udało się 1 ale ciąża stracona w 8tcU nas inseminacja się nie udała dwa razy
S
starająca się o dziecko
Gość
WspółczujęU mnie na 8 podejsc udało się 1 ale ciąża stracona w 8tc
Super wiadomość, gratulujęMy po USG połówkowym. Lekarz potwierdził, że dziewczynka i nazywa ją mendą, bo nie chce współpracować i ciągle się tyłkiem odwraca Malutka ma 411g i wszystko jest ok
reklama
S
starająca się o dziecko
Gość
GratulujeSuper wiadomość, gratuluję
Podziel się: