Ja mialam na 21.08 a urodzilam 30.08Bobik ma 2.5cm.
Termin porodu 26 sierpień (po crl i tego już się trzymamy)
Następna wizyta 29.01 i prenatalne 29.02
Edit
Zwykła wizyta 5.02
Ojj bedzie gorrraaaco!!!
Gratulacje - kawał człowieka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam na 21.08 a urodzilam 30.08Bobik ma 2.5cm.
Termin porodu 26 sierpień (po crl i tego już się trzymamy)
Następna wizyta 29.01 i prenatalne 29.02
Edit
Zwykła wizyta 5.02
38+5 moja mała obróciła się z pozycji glowkowej na poprzeczną. Trafiłam na patologię. Mieli robić cc następnego dnia ale mniej bolało. Po kolejnych 2 dniach była spowrotem główkowo. Żeby nie było 57cm i 3570g więc nie maleństwo a ja przytyłam z 14kg.xxx
u mnie dzis po usg (36+5) lipa bo maly jest nadal pupą w dol. 7.02 usg i ew proba obrotu. Nie chcialam nigdy cesarki i mam nadzieje ze mnie to ominie:/ oby nic sie nie zaczelo przez te 2 tygodnie
Tak ja bym na dziewczyn miejscu tez czekala na refundacje! Ciekawe czy bedzie pula czy NO LIMIT?
Mi nie pozwolą przetrzymać. Albo cc albo będą wywoływać wcześniej.Ja mialam na 21.08 a urodzilam 30.08
Ojj bedzie gorrraaaco!!!
Gratulacje - kawał człowieka!
Dzieciątko zawsze może się samo obrócić i oby tak się stałoxxx
u mnie dzis po usg (36+5) lipa bo maly jest nadal pupą w dol. 7.02 usg i ew proba obrotu. Nie chcialam nigdy cesarki i mam nadzieje ze mnie to ominie:/ oby nic sie nie zaczelo przez te 2 tygodnie
Tak ja bym na dziewczyn miejscu tez czekala na refundacje! Ciekawe czy bedzie pula czy NO LIMIT?
W jakim miescie?Wszystkie bronią się przed cesarką a ja szukam prywatnego szpitala gdzie na życzenie mi cesarkę zrobią ;p
Oby, ale juz malenko czasu zostalo. Podobno ja tez bylam na 3 tyg przed terminem pupa w dol i obrocilam sie. Natura wie co robic! Oby wyrobila sie do 7 lutego!Dzieciątko zawsze może się samo obrócić i oby tak się stało
Ja też bronię się przed cesarką rękami i nogami
Mysle ze znaczaca wiekszosc szuka cc (mowi sie o prawie 50% cc w PL)… na tokofobię chyba tez najczesciej.. lub medicover waw robi takie na zyczenie o ile wiemWszystkie bronią się przed cesarką a ja szukam prywatnego szpitala gdzie na życzenie mi cesarkę zrobią ;p
Dokładnie, natura wie co robi. Sama widzisz . 2 razy naturalsikOby, ale juz malenko czasu zostalo. Podobno ja tez bylam na 3 tyg przed terminem pupa w dol i obrocilam sie. Natura wie co robic! Oby wyrobila sie do 7 lutego!
Mysle ze znaczaca wiekszosc szuka cc (mowi sie o prawie 50% cc w PL)… na tokofobię chyba tez najczesciej.. lub medicover waw robi takie na zyczenie o ile wiem
Wszystkie bronią się przed cesarką a ja szukam prywatnego szpitala gdzie na życzenie mi cesarkę zrobią ;p
Właśnie też mam wrażenie, że jednak sporo dziewczyn woli wybrać CC...Mysle ze znaczaca wiekszosc szuka cc (mowi sie o prawie 50% cc w PL)… na tokofobię chyba tez najczesciej.. lub medicover waw robi takie na zyczenie o ile wiem
A byłaś u fizjo/osteopaty? Polecają tez cwiczenia typu spinning babiesxxx