reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
xxx

u mnie dzis po usg (36+5) lipa bo maly jest nadal pupą w dol. 7.02 usg i ew proba obrotu. Nie chcialam nigdy cesarki i mam nadzieje ze mnie to ominie:/ oby nic sie nie zaczelo przez te 2 tygodnie:(

Tak ja bym na dziewczyn miejscu tez czekala na refundacje! Ciekawe czy bedzie pula czy NO LIMIT?
38+5 moja mała obróciła się z pozycji glowkowej na poprzeczną. Trafiłam na patologię. Mieli robić cc następnego dnia ale mniej bolało. Po kolejnych 2 dniach była spowrotem główkowo. Żeby nie było 57cm i 3570g więc nie maleństwo a ja przytyłam z 14kg.

Co do refundacji też się nie dziwię. Gdyby nie mój wiek to też bym czekała.

xxx

u mnie dzis po usg (36+5) lipa bo maly jest nadal pupą w dol. 7.02 usg i ew proba obrotu. Nie chcialam nigdy cesarki i mam nadzieje ze mnie to ominie:/ oby nic sie nie zaczelo przez te 2 tygodnie:(

Tak ja bym na dziewczyn miejscu tez czekala na refundacje! Ciekawe czy bedzie pula czy NO LIMIT?
Dzieciątko zawsze może się samo obrócić ;) i oby tak się stało ✊🏻
Ja też bronię się przed cesarką rękami i nogami 😁

Dzieciątko zawsze może się samo obrócić ;) i oby tak się stało ✊🏻
Ja też bronię się przed cesarką rękami i nogami 😁
Oby, ale juz malenko czasu zostalo. Podobno ja tez bylam na 3 tyg przed terminem pupa w dol i obrocilam sie. Natura wie co robic! Oby wyrobila sie do 7 lutego!😮‍💨
Wszystkie bronią się przed cesarką a ja szukam prywatnego szpitala gdzie na życzenie mi cesarkę zrobią ;p
Mysle ze znaczaca wiekszosc szuka cc (mowi sie o prawie 50% cc w PL)… na tokofobię chyba tez najczesciej.. lub medicover waw robi takie na zyczenie o ile wiem

Oby, ale juz malenko czasu zostalo. Podobno ja tez bylam na 3 tyg przed terminem pupa w dol i obrocilam sie. Natura wie co robic! Oby wyrobila sie do 7 lutego!😮‍💨

Mysle ze znaczaca wiekszosc szuka cc (mowi sie o prawie 50% cc w PL)… na tokofobię chyba tez najczesciej.. lub medicover waw robi takie na zyczenie o ile wiem
Dokładnie, natura wie co robi. Sama widzisz 😁. 2 razy naturalsik ❤️

Na Islandii odsetek ciąż zakańczanych przez cc to Ok 10-12% ;)

Wszystkie bronią się przed cesarką a ja szukam prywatnego szpitala gdzie na życzenie mi cesarkę zrobią ;p
Właśnie też mam wrażenie, że jednak sporo dziewczyn woli wybrać CC...
Tutaj jest chyba 20%. I o wiele mniej indukcji.

reklama
xxx

A byłaś u fizjo/osteopaty? Polecają tez cwiczenia typu spinning babies

Do góry