reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Nic nie brałamDziewczyny, które teraz transferujecie, czy bierzecie "coś rozkurczowego przed/ w dzień lub po transferze? No-spe czy cos innego? Jak tak to ile? Powodzenia!!
Anahstasia
Aktywna w BB
Tak, No Spe zwykłą na godzinę przed transferem i potem po 1 tabletce co 8h.Dziewczyny, które teraz transferujecie, czy bierzecie "coś rozkurczowego przed/ w dzień lub po transferze? No-spe czy cos innego? Jak tak to ile? Powodzenia!!
Nie brałam przy ostatnich dwóch transferach. Teraz też nie mam takiego zalecenia.Dziewczyny, które teraz transferujecie, czy bierzecie "coś rozkurczowego przed/ w dzień lub po transferze? No-spe czy cos innego? Jak tak to ile? Powodzenia!!
Dzięki
Lekarz Tobie zalecił? Co 8 h przez jaki czas? Spytam mojego..Tak, No Spe zwykłą na godzinę przed transferem i potem po 1 tabletce co 8h.
Nutka 1533
Tydzień temu lekarz stwierdził u mnie krwiaka w macicy a dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze miałam brązowe plamienie. Teraz ciągle się sprawdzam i na razie nic. Jechać do szpitala to sprawdzić czy jeszcze poczekać na rozwój wydarzeń ? Co byście zrobiły na moim miejscu ? Ogólnie czuję się dobrze, nic mnie nie boli jedynie mam nudności ale to akurat nomalne
Anahstasia
Aktywna w BB
Tak, to formalne zalecenie, przez pierwsze 3-4 dni po transferze, żeby stworzyć przyjaźniejsze warunki zarodkowi do zagnieżdżenia Przy córce brałam chyba nawet dłużej, bo 6-7 dni.Lekarz Tobie zalecił? Co 8 h przez jaki czas? Spytam mojego..
Ja też miałam rozpisana nospeDziewczyny, które teraz transferujecie, czy bierzecie "coś rozkurczowego przed/ w dzień lub po transferze? No-spe czy cos innego? Jak tak to ile? Powodzenia!!
Artemida90
pewnie krwiak się oczyszcza, tez miałam plamienia po pęknięciu krwiakaTydzień temu lekarz stwierdził u mnie krwiaka w macicy a dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze miałam brązowe plamienie. Teraz ciągle się sprawdzam i na razie nic. Jechać do szpitala to sprawdzić czy jeszcze poczekać na rozwój wydarzeń ? Co byście zrobiły na moim miejscu ? Ogólnie czuję się dobrze, nic mnie nie boli jedynie mam nudności ale to akurat nomalne
reklama
Mysle, ze jak brazowe to "starsza krew, bardziej martwiłabym się jakby była świeża, ale w sumie i tak zawsze warto skonsultować z lekarzem.Tydzień temu lekarz stwierdził u mnie krwiaka w macicy a dzisiaj po skorzystaniu z toalety na papierze miałam brązowe plamienie. Teraz ciągle się sprawdzam i na razie nic. Jechać do szpitala to sprawdzić czy jeszcze poczekać na rozwój wydarzeń ? Co byście zrobiły na moim miejscu ? Ogólnie czuję się dobrze, nic mnie nie boli jedynie mam nudności ale to akurat nomalne
Podziel się: