Mayolin, możesz napisać jakie suplementy i dawki orzyjmujesz Ty i Twój partner? Chce porównać co i ile. Powodzenia !!!Hej Dziewczyny, wczoraj Wam trułam po nocy o tym okresie, a dzisiaj rano się pojawił 10 dni po punkcji. Rozpoczynam cykl, w którym nic nie robię , ale będę cały czas z Wami na forum.
reklama
Myszko
Fanka BB :)
Na sztucznym. Lekarz mówi, że za stara jestem na naturalnyNa sztucznym? Ja jestem w trakcie hiperki...więc muszę jakiś czas odczekać...
I kiedy wypadnie? Jakiej klasy? Ja jakoś nie wierzę w cud, ale wiadomo nadzieja zawsze jakąś jest...Na sztucznym. Lekarz mówi, że za stara jestem na naturalny
Myszko
Transfer w czwartek, na Accofilu. Ostatni zarodek. Ale o klasę mnie nie pytaj, bo nie pamiętam, a dokumenty mam w innym mieszkaniu W każdym razie dobrej klasy, ale nie tej najlepszej. Z identycznej klasy miałam biochem, z najlepszej też biochemI kiedy wypadnie? Jakiej klasy? Ja jakoś nie wierzę w cud, ale wiadomo nadzieja zawsze jakąś jest...
Bolilol
Ooooo, znowu bedą fryteczkiTransfer w czwartek, na Accofilu. Ostatni zarodek. Ale o klasę mnie nie pytaj, bo nie pamiętam, a dokumenty mam w innym mieszkaniu W każdym razie dobrej klasy, ale nie tej najlepszej. Z identycznej klasy miałam biochem, z najlepszej też biochem
PAULANGELA
Po wczorajszym plamieniu i nagłej wizycie u gin. dostałam L4 na kilka dni. Mam odpoczywać. Trochę to trudne, bo jestem raczej osobą aktywną, ale doktor kazała, to sporo leżę. Do tego mam się nie stresować... a to jednak trudniejsze@IssGreen a jak tam dziś sytuacja u Ciebie ?
Dziś plamienia nie mam. Brzuch boli, ale mniej niż wczoraj. Badań dzisiaj nie robiłam.
Wczoraj jeszcze wysłałam wyniki do immunolog (bo biorę Acofill), napisałam o progesteronie, kazała zwiększyć dawkę prolutexu.
W sobotę jadę do swojej kliniki na USG.
Generalnie wydawało mi się, że fizycznie aktualnie się nie przemęczam, ale może stres dodatkowo robi swoje...
hachette
Transfer w czwartek, na Accofilu. Ostatni zarodek. Ale o klasę mnie nie pytaj, bo nie pamiętam, a dokumenty mam w innym mieszkaniu W każdym razie dobrej klasy, ale nie tej najlepszej. Z identycznej klasy miałam biochem, z najlepszej też biochem
reklama
PAULANGELA
Do soboty nie daleko. Leż, odpoczywaj poczytaj jakieś głupoty a w sobotę będziesz się z nami dzielić tylko dobrymi informacjamiPo wczorajszym plamieniu i nagłej wizycie u gin. dostałam L4 na kilka dni. Mam odpoczywać. Trochę to trudne, bo jestem raczej osobą aktywną, ale doktor kazała, to sporo leżę. Do tego mam się nie stresować... a to jednak trudniejsze
Dziś plamienia nie mam. Brzuch boli, ale mniej niż wczoraj. Badań dzisiaj nie robiłam.
Wczoraj jeszcze wysłałam wyniki do immunolog (bo biorę Acofill), napisałam o progesteronie, kazała zwiększyć dawkę prolutexu.
W sobotę jadę do swojej kliniki na USG.
Generalnie wydawało mi się, że fizycznie aktualnie się nie przemęczam, ale może stres dodatkowo robi swoje...
Podziel się: