reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie do was. Mój mąż namawia mnie żeby powiedzieć mojej mamie o ciąży A ja uważam.ze to jeszcze za wcześnie jestem na początku 6 tygodnia uważam że Można byłoby jeszcze poczekać z tą informacja jak uważacie. Niby to tylko mojej mamie mamy powiedzieć innym dopiero po ukończeniu 1 trymestru

Hej dziewczyny mam pytanie do was. Mój mąż namawia mnie żeby powiedzieć mojej mamie o ciąży A ja uważam.ze to jeszcze za wcześnie jestem na początku 6 tygodnia uważam że Można byłoby jeszcze poczekać z tą informacja jak uważacie. Niby to tylko mojej mamie mamy powiedzieć innym dopiero po ukończeniu 1 trymestru
Powiem Ci tak moj maz chcial oficjalnie swojej rodzinie powiedziec ze jestem w ciazy na Boze Narodzenoe,a pech chcial ze jegp mama zmarla 7 grudnia😪wiec nogdy sie nie dowoedziala a pozostala rodzona tak byle jak przed ppgrzebem.Wiec czasem noe trzeba zwlekac.ja noe brpnilam mezowo bo moja mama dowoedziala sie po 2 becie,ale ona woedziala o transferze ale i tak bym jej powoedziala.

ja czekalam do badan prenatalnych. Balam sie, ze moze cos sie zdarzyc i nie wytrzymałabym wspolczucia nikogo oprocz meza..

@Ruda08
a siedzę a co tam ;)
widziałam tą świecącą kropkę w mej macicy, ale jakoś mi dziwnie
chłop naciągnięty na zakupy spożywcze i bilety na dojazd :D a i jeszcze paczkę z apki też żywieniową wziął :D
teraz mogę powykorzystywać hi hi

Dwa mrozaki w zapasie oprócz tego...
No i pięknie 😍 niech się wgryza 😁
A zapas na rodzeństwo jest ✊🏻✊🏻

Ja może nie powinnam się wypowiadać, bo nie byłam nigdy w ciąży, ale wydaje mi się, że to zależy tylko od Waszych odczuć oraz relacji z bliskimi.
Wydaje mi się, że ja bym swojej mamie, siostrze czy przyjaciółce powiedziała szybko. Bo niezależnie od tego, jak się sytuacja rozwinie, będę potrzebowała ich wsparcia: czy to we wspólnej radości, czy to przy jakiś stresujących sytuacjach, czy to w przypadkach trudniejszych...

Ale może łatwo mi tak mówić, bo na razie zajście w ciążę się wydaje czymś bardzo odległym i nierzeczywistym, a zawsze łatwiej rozważać pewne tematy w teorii

reklama
Do góry